Eezy Oyj

Kesätyöhaku Forssa-Loimaa

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 31.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Kesätyöhaku Forssa-Loimaa

Kesätyöhaku Forssa-Loimaa, 10 paikkaa, Eezy Oyj, Henkilöstöpalvelu Syrjälä Oy, Turku

Haku vuoden 2024 kesätöihin on nyt auki!

Työpaikkakohtaisia hakuja avautuu myöhemmin kevään aikana, mutta halutessasi pääset jo jättämään avoimen hakemuksen ensimmäisten hakijoiden joukossa.

Jätä tästä avoin työhakemuksesi kesätyöpaikkoihin Forssan ja Loimaan seudulle. Ryhdymme käsittelemään hakemuksia heti ne vastaanotettuamme ja olemme hakijoihin yhteydessä kevään edetessä.

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Kerro itsestäsi sekä mielenkiintosi kohteista, millaiset kesätyöt sinua kiinnostavat?

Useissa tehtävissä asenne ratkaisee, mutta voit kertoa meille hakemuksessasi hieman koulutus- ja työtaustastasi. Voit kertoa millaista osaamista sinulla on jo entuudestaan, jotta osaamme kertoa tarkemmin juuri sinulle soveltuvista työtehtävistä. Tarjoamme eri pituisia kesätyöpätkiä, joten hakemuksessa on hyvä lisäksi mainita, milloin olisit valmis aloittamaan työt ja miten pitkään olet käytettävissä. Useimmat työtehtävät edellyttävät täysi-ikäisyyttä, joten täytäthän hakuprofiiliisi myös ikäsi.

Kesätyön palkka vaihtelee tehtävän ja alan mukaan. Eezy maksaa kesätöistä palkkaa työehtosopimusten mukaisesti.

Mikäli haluat tiedustella lisää Forssan ja Loimaan kesätyöpaikoista, olethan meihin rohkeasti yhteydessä!

Eezy Forssa-Loimaa
p. 040 307 5260
forssa.eezy@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Palkkaus:TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Kesätyö
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Eezy Forssa
forssa.eezy@eezy.fi
0403075260 / 0505824422
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: