Eezy Oyj

Kaupan alan keikkatyöntekijöitä

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Kaupan alan keikkatyöntekijöitä

Kaupan alan keikkatyöntekijöitä, 10 paikkaa, Eezy Oyj, Henkilöstöpalvelu Syrjälä Oy, Hämeenlinna

Keikkailevia kassamyyjiä Hämeenlinnan alueelle

Haemme asiakkaallemme työntekijöitä päivittäistavarakauppoihin Hämeenlinnan alueelle. Työtehtävät ovat kassalla työskentelyä, hyllytystä sekä veikkauksen- ja postipisteen hoitamista.

Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä jokaiseen kohteeseen perehdytetään. Veikkaus ja/tai postikoulutus katsotaan eduksi. Tärkeintä on asenne ja halu kehittyä kaupan alalla.

Työvuorot sijoittuvat kauppojen aukioloaikojen mukaisesti. Keikkatyöntekijänä saat ilmoituksen puhelimeesi tulevista vuoroista, joista voit valita itsellesi sopivat. Tarjolla olevat vuorot vaihtelevat yksittäisistä keikoista pidempiinkin sijaisuuksiin.

Odotamme sinulta:

iloista asiakaspalveluasennetta
positiivista ja reipasta mieltä
työtä pelkäämätöntä asennetta
vastuunottokykyä
sujuvaa suomen kielen taitoa
vähintään 18-vuoden ikää
autoa, helpottaa paikalle pääsyä
Tässä työssä kuitenkin hyvä asenne on kultaakin kalliimpaa: olethan siis oma-aloitteinen ja ennen kaikkea asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, jolla ei hymy hyydy kiireenkään keskellä!

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tarjolla on vastuullinen työ, missä pääset haastamaan itseäsi ja kehittymään kaupan alan rautaiseksi ammattilaiseksi!

Palkkaus tehtävässä on kaupan alan työehtosopimuksen mukaan, riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta.

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä täyttämällä lomakkeen tiedot. Liitäthän CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Huomioithan, että hakeaksesi tätä paikkaa sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Silja Syrjälä p. 050 917 8540 hameenlinna.eezy@eezy.fi

—————————————————————————————————

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Palkkaus:kts. kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, sopimuksen mukaan
Työaika:muu osa-aikatyö, Työaika: 4-8 tuntia
Yhteystiedot:Syrjälä, Silja
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: