Eezy Oyj

CNC-koneistaja Nivalaan

  • Sijainti Nivala
  • Julkaistu 15.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

CNC-koneistaja Nivalaan

CNC-koneistaja Nivalaan, Eezy Oyj, Nivala

Haemme asiakastoimeksiantona Nivalaan CNC-koneistajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

CNC-koneistajan työtehtäviin kuuluu koneistus vaakakaraisilla työstökeskuksilla ja CNC-monitoimisorveilla, sekä koneistuksen ohjelmointi. Työ ei ole pelkästään kappaleen asettamista koneeseen, vaan pääset myös työskentelemään CAD-ohjelmistojen parissa. Voit olla kokeneempi alan tekijä, tai vasta uraasi aloittelemassa – työnkuvaa voidaan muokata vastaamaan kykyjäsi. Asiakasyritys perehdyttää sinut työtehtävään. Työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa. Edellytämme suomen kielen osaamista.

Työ on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoille.

Kerro meille aikaisemmasta kokemuksestasi, koulutuksestasi, ja siitä miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tähän tehtävään.

Eezy Henkilöstöpalvelut vastaa hakemusten käsittelystä ja haastatteluista. Jätä hakemuksesi hakulinkistä ja täytä tiedot koulutus- ja työhistoriastasi tai liitä mukaan CV. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja olemme yhteydessä haastateltaviin henkilöihin mahdollisimman pian.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä:

Alanen Katariina
050 581 6078
kata.alanen@eezy.fi

Laita myös somekanavamme seurantaan:
FB: Eezy Ylivieska IG: eezyylivieska

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Heti / Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Alanen Katariina
050 581 6078
kata.alanen@eezy.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: