Compass Group Finland Oy

Vuoropäällikkö Otaniemeen Espooseen

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Vuoropäällikkö Otaniemeen Espooseen

Vuoropäällikkö Otaniemeen Espooseen, Compass Group Finland Oy, Espoo

Kuuleeko Espoo? Etsimme vuoropäällikköä vahvistamaan laumaamme

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity joukkoon, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

Ravintola Laurea Otaniemen Kampus osoitteessa Metsänpojankuja 3, 02130 Espoo
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen
Pääsääntöinen työaika arkisin klo 7.00-15.00 välillä
Työsuhde alkaa 8.8.2024 tai sopimuksen mukaan

Onnistumme yhteistyöllä tiimin ja asiakkaan kanssa

Tarjoamme sinulle itsenäinen työn nuorekkaassa Kampus yhteisössä. Asiakkainamme ovat Laurean opiskelijat ja henkilökunta. Ruokailijoita on päivittäin yli tai alle 100 ja lisäksi tarjoamme kahvilapalveluja, tilaustarjoiluja on satunnaisesti. Voit vaikuttaa itse päiväsi kulkuun, taustatukea saat ravintolapäälliköltä ja halutessasi sinulla on mahdollisuus omiin lomasuunnitelmiin oppilaitoksen ollessa kesällä ja joulun aikaan suljettuna.

Odotamme sinua vuoropäällikön tehtävään

Vuoropäällikkönä vastaat herkullisen ruokatuotteen valmistamisesta sekä esillelaitosta. Sinulta onnistuu myös dieettiruokien valmistaminen itsenäisesti. Huolehdit tavarantilauksista, asiakaspalvelusta ja salityöskentelystä. Lisäksi hoidat keittiön sekä salin muita tehtäviä, kuten pienessä paikassa pitääkin.

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi Annukka ja koko laumasi varmistavat, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100€, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä tiimirahalla.

Etsimme Can Do -asennetta!

Hurmaat asiakkaat hyvällä ruoalla ja iloisella asiakaspalvelulla. Olet itsenäiseen työhön pystyvä vahva osaaja. Erinomainen yhteistyöasenne, joustavuus, oma-aloitteisuus ja aito kiinnostus omaan työhön ovat osa sinua. Sinulla on alan koulutus ja kokemusta ruoan valmistuksesta, tavarantilauksesta ja asiakaspalvelusta. Eduksesi katsotaan, jos sinulla on kokemusta opiskelijaravintolapuolelta, tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa ja palveluenglantia.

Tee laumasta kokoaan suurempi

Lähetä hakemuksesi viimeistään 19.5.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rp Annukka Lahdenoja
p. 044 711 9600 arkisin klo 9-10 välillä.

www.compass-group.fi

Palkkaus:sopimuksen mukaan
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Annukka Lahdenoja
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: