Compass Group Finland Oy

Varastotyöntekijä Tampereelle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 08.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Varastotyöntekijä Tampereelle

Varastotyöntekijä Tampereelle, Compass Group Finland Oy, Tampere

Huomio Tampere! Etsimme reipasta varastotyöntekijää

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity joukkoon, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

– Työpaikan sijainti Tampereen logistiikkakeskus, Polunmäenkatu 5, 33720 Tampere
– Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen
– Pääsääntöinen työaika on arkisin
– Työt alkavat 1.7.2024

Onnistumme yhteistyöllä tiimin ja asiakkaan kanssa
Liity mukavaan joukkoomme ja tule töihin Tampereen Logistiikkakeskukseen monipuolisten ateriapalvelujemme pariin. Tampereen Logistiikkakeskus sijaitsee Tampereen Ruskossa, samoissa tiloissa LTP Cargon kanssa.

Logistiikkakeskuksella keräillään aterioita sekä kotiateria-asiakkaille että hoivapuolen asiakkaille. Kohteita on ympäri Suomea.

Varastolla tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme annosaterioiden ja kotiateriatuotteiden keräily ja pakkaaminen. Keräilyn tapahtuu viileässä varastossa. Osallistut tarpeen mukaan myös muihin pakkaus- ja keräilytehtäviin. Työyhteisömme on savuton.

Tarjolla tänään – mahtava lauma
Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi varmistaa, että saat työhösi hyvän perehdytyksen ja että onnistut työssäsi. Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä tiimirahalla.

Näillä ominaisuuksilla pärjäät tehtävässä ja hymy ei hyydy
Hakijalta arvostamme ahkeraa asennetta ja vahvaa työmotivaatiota. Tehtävässä tarvitset hygieniapassin ja suomen kielen osaamista.

Tee laumasta kokoaan suurempi
Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.5.2024. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme tekijän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Teija Murtola, puh 050 304 3898 arkisin klo 8-16.

www.compass-group.fi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:01.07.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Teija Murtola, puh 050 304 3898 arkisin klo 8-16.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: