Compass Group Finland Oy

Ravintolapäällikkö Helsinkiin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 29.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 17.05.2024, 23:59
  • 17.05.2024, 23:59

Ravintolapäällikkö Helsinkiin

Ravintolapäällikkö Helsinkiin, Compass Group Finland Oy, Helsinki

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Huhuu Helsinki! Laumamme kaipaa ravintolapäällikköä tai ravintolatyöntekijää

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

Etsimme nyt ravintolapäällikköä tai ravintolatyöntekijää, määräaikaiseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen, 29.7. – 15.11.2024 väliselle ajalle. Palkattava tehtävänimike päätetään saapuvien hakemusten perusteella.

-Toimipaikka sijaitsee jossakin Helsingin tai Espoon ravintolassamme, paikka tarkentuu valittavan tehtävänimikkeen yhteydessä
-Työsuhde on määräaikainen 29.7. – 15.11.2024 ja kokoaikainen. Määräaikaisuuden päätyttyä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen
-Työaika klo 7.00-16.00 pääsääntöisesti, mutta tehtävä vaatii tarvittaessa joustoa työajoissa.

Ravintolapäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti ravintolamme toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Toimit osallistuvana esimerkkinä henkilöstöllesi ja kasvoina palvelulle asiakkaillemme. Päivittäisen työn organisointi ja esihenkilönä toimiminen ovat tärkeä osa tehtävääsi. Pääset ottamaan vastuuta laumasi hyvinvoinnista ja turvallisuudesta ja saat itsenäisesti johtaa heitä. Varmistat työssäsi asiakassopimuksen mukaisen toiminnan toteutumisen, asiakasta kuunnellen, laadukkaasti, vuorovaikutteisesti ja tuloksellisesti.

Toivomme sinulla olevan useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä esimiestyöstä. Esihenkilönä olet kannustava, innostunut ja esimerkillä johtava. Sinulle henkilökuntasi on tärkein työväline kohti onnistumista ja menestystä.

Olet idearikas, kunnianhimoinen ja haluat jatkuvasti kehittää toimintaa. Olet loistava asiakaspalvelija, nautit erilaisten ihmisten kohtaamisesta, toimit sujuvasti niin asiakkaiden, alaistesi kuin muidenkin yhteistyökumppaneiden kanssa.

Ravintolatyöntekijänä työtehtäväsi ovat varsin monipuoliset ja oletkin keittiömme moniosaaja. Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi salaattipöydän valmistaminen ja esillelaitto, lounaan täydentäminen, astiahuolto sekä tarpeen mukaan ravintolan muitakin tehtäviä kuten kuormien purkaminen, keittiön puhtaanapito, omavalvonta ja hävikin kirjaaminen.

Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja aitoa kiinnostusta palvella asiakkaita. Tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia. Olet reipas, työstäsi ylpeä ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Työssäsi tarvitset suomen kielen taidon, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan hygieniapassia.

Tässä laumassa hymy ei hyydy

Meillä et jää yksin, vaan sinulla on tiimin tuki työssäsi. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja varmistamme säännöllisissä keskusteluissamme, että sinulla on hyvä työfiilis ja riittävästi tietoa onnistuaksesi työssäsi.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja Epassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.

Tee laumasta kokoaan suurempi

Hae mukaan viimeistään 17.5.2024. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Kirsi Riisiö, kirsi.riisio@compass-group.fi

Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus (heinäkuusta marraskuuhun) ja tehtävään valitun henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisen vaatimukset, lue lisää:
https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi ja kerro meille, mikä aiemmassa opinto- tai työtaustassasi tukee tehtävässä menestymistä.

Lue meistä lisää: uracompassilla.fi

Palkkaus:sopimuksen mukaan
Työ alkaa:29.07.2024
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Kirsi Riisiö, kirsi.riisio@compass-group.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: