Compass Group Finland Oy

Diettikokki

  • Sijainti Janakkala
  • Julkaistu 30.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Diettikokki

Diettikokki, Compass Group Finland Oy, Janakkala

Huomio Janakkala! Laumastamme puuttuu kätevä diettikokki.

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.
– Toimipaikka Tuuvingin keskuskeittiö, Tapailankuja 4 A, 14200 Janakkala
– Työsuhteen muoto on vakituinen ja kokoaikainen
– Pääsääntöinen työaika on arkisin klo 6-18 välillä sekä viikonloppuvuoroja, noin kerran kuukaudessa

Asiakkaamme arvostavat maukasta ruokaa ja henkilökohtaista palvelua ja teemme työtä 12 ammattilaisen tiimissä. Tuuvingin keskuskeittiö sijaitsee Hämeenlinnan – Lahden – Hyvinkään välimaastossa Janakkalan Turengissa. Reviirinämme on päiväkoteja ja kouluja eskarista – lukioon sekä hoivan kohteita Tervakoskella ja Turengissa.

Laumasi odottaa sinua
Diettikokkina päätehtävänäsi on valmistaa reseptin ja diettiohjeiden mukaisesti ruoka-annokset. Arvostat raaka-aineita ja huolehdit hävikin hallinnasta vastuullisesti. Lisäksi vastaat osaltasi keittiön siisteydestä ja omavalvonnasta sekä osallistut tuotteiden pakkaamiseen ja astiahuoltoon.

Tässä joukossa hymy ei hyydy
Sinulla tulee olla aito kiinnostus maittavaan ruokaan ja sen esille laittoon. Odotamme sinulta koulutusta ja työkokemusta kokin työstä ja diettien kanssa työskentelystä. Olet joustava työtehtävissäsi ja tartut mielelläsi kaikkiin keittiömme työtehtäviin etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki.

Tarjolla tänään – mahtava lauma
Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi ja koko laumasi varmistavat, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi.
Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja Epassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.
Tähän laumaan sinulta vaadimme suomen kielitaitoa ja diettikokon kokemusta vähintään kaksi vuotta. Diettikokin koulutus olisi plussaa.

Tee laumasta kokoaan suurempi
Hae mukaan viimeistään 20.5.2024. Voimme haastatella jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue meistä lisää: uracompassilla.fi

Mitä suurempi lauma – sitä parempi soppa

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Compass Group
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: