CogniMed Oy

Puheterapeutti, CogniMed Oy, Tampereen toimipiste

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 22.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 14.06.2024, 15:00
  • 14.06.2024, 15:00

Puheterapeutti, CogniMed Oy, Tampereen toimipiste

Puheterapeutti, CogniMed Oy, Tampereen toimipiste, CogniMed Oy, CogniMed Oy Tampereen toimipiste, Tampere

CogniMedilla on alusta asti panostettu puheterapeuttien hyvinvointiin ja meillä se näkyy ilona päivittäisessä arjessa, jossa pääset jakamaan ajatuksia työstä kollegoiden kanssa omassa pikku tiimissä. Missiomme on tarjota ainutlaatuinen yrityskulttuuri työntekijöille ja tätä kautta mahdollistaa täydellä sydämellä toteutettua terapiaa asiakkaille.

Meillä satsataan puheterapeuttien ammatilliseen kehitykseen runsaan koulutustarjonnan ja tiiviin työnohjauksen kautta. Huolellinen perehdytys ja esihenkilön tiivis tuki takaavat sen, että meillä voi työnsä aloittaa myös uransa alussa oleva puheterapeutti. Toisaalta kokeneempaa konkaria voi kiinnostaa mahdollisuudet vaikuttaa omaan urapolkuun esimerkiksi esihenkilötehtävien parissa tai kerryttää lisätienestiä vaikkapa somevastaavan pestissä, mentorina tai kouluttajana. Olemme joustavia ja pääset suunnittelemaan täysin itsenäisesti oman työviikkosi aikataulut.

Keskitymme asiakashankinnassa terapeuttiemme toiveisiin. Meiltä löytyy talon sisäiset materiaalinvalmistajat ja kattava hallinnollinen tukitiimi, joka varmistaa, että pääset keskittymään täysin puheterapiatyöhön. Meillä pääset työskentelemään yhdessä kokeneiden puheterapeuttien kanssa, joilta voit oppia uusia menetelmiä ja kehittää ammattitaitoasi entisestään.

Tarjoamme myös erilaisia ansaintamalleja, joista sinä voit valita itsellesi sopivimman. Voit valita joko erinomaisen kiinteän kuukausipalkan, joustavan työmäärään perustuvan laskutuspalkan tai työskennellä ammatinharjoittajana. Puheterapiakäynnit toteutetaan pääsääntöisesti asiakkaan omassa ympäristössä kotona, kouluissa ja päiväkodeissa. Toiveemme kohtaavat, kun me haluamme olla sinun paras työpaikkasi ja sinä haluat olla asiakkaalle paras puheterapeutti.

Meillä toimintaa kuvaa ILO, eli yhdessä tuotetut yrityksen arvot:
– Innostumme
– Luotamme
– Onnistumme

Me tarjoamme sinulle:
Hyvinvoivan ja rennon työyhteisön sekä lämminhenkiset ja ystävälliset esihenkilöt ilman jäykkää hierarkiaa. Työsuhteeseen sisältyy aina myös virike-, lounas- ja hierontaetu, laaja työterveyshuolto, oma luottokortti materiaalihankintoja varten, korkealaatuinen työnohjaus ja työviihtyvyyttä sekä -jaksamista tukeva monipuolinen virkistystoiminta.

Tarjoamme myös vahvan tuen puheterapeutin työhön sekä ammatillisen kehittymisen koulutusten ja työnohjauksen kautta. Meillä on viihtyisä toimisto ja vastaanottotilat helposti saavutettavissa olevalla sijainnilla. Työhösi saat kaiken tarvitsemasi terapiamateriaalin ja toimivat työvälineet. Saat käyttöösi myös henkilökohtaisen yrityksen luottokortin terapiamateraalin hankintaa varten.

Sinulta toivomme:
Oma-aloitteisuutta, reippautta ja uteliaisuutta oppia uutta. Toivomme, että sinulla on iloista tiimihenkeä sekä halua kehittyä ammatillisesti ja valmiutta itsenäiseen työhön. Aiempi kokemus puheterapeutin työstä ei ole välttämätöntä.

Palkkaus:Muu, Kuukausipalkka, laskutuspalkka tai
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lähetä heti avoin hakemus osoitteeseen hakemus@cognimed.fi.
Tutustu meihin osoitteessa www.cognimed.fi ja kysy lisää Tampereen aluepäällikkö Saija Maggalta, p.0469234866, saija.magga@cognimed.fi

Tsekkaa meidät myös somekanavista
– Youtube Cognimed Puheterapiaa täydellä sydämellä
– Facebook Cognimed
– Instagram cognimed

Uratarinoista aukeaa ovi meidän arkeemme – katso uratarinat https:

Yhteystiedot:Magga, Saija, saija.magga@cognimed.fi, 0469234866
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: