Bolt.Works Oy

Osa-aikainen keikkatyöntekijä Pirkanmaalle, Tampe

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:00
  • 26.05.2024, 23:00

Osa-aikainen keikkatyöntekijä Pirkanmaalle, Tampe

Osa-aikainen keikkatyöntekijä Pirkanmaalle, Tampe, 2 paikkaa, Bolt.Works Oy, Tampere

Etsimme asiakkaallemme Tampereen alueelle ennakkoluulottomia keikkatyöntekijöitä avustaviin työtehtäviin rakennustyömaille.

Työssä ei tarvita aikaisempaa kokemusta mistään rakennusalaan liittyvästä. Riittää että sinulta löytyy mielenkiintoa fyysisiin töihin rakennustyömaalla.

Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa erilaiset kanto-, raivaus- ja siivoustehtävät, joihin perehdytetään aina erikseen. Osaamisen ja mielenkiinnon mukaan voit työkohteesta riippuen päästä tekemään vaativampiakin töitä.

Työssä tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, mutta mikäli tätä ei sinulta ennestään löydy, avustamme kortin hankkimisessa. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei missään nimessä välttämätöntä. Työmaita on runsaasti julkisien kulkuyhteyksien varrella.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella ja ympäryskaupungeissa. Voit itse valita mihin työkohteisiin lähdet ja mitä keikkoja otat vastaan. Boltin mobiilisovelluksen kautta voit hylätä tai hyväksyä keikkoja helposti oman elämäntilanteesi ja aikataulujesi mukaan.

Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 7.00-15.30 välille, joten odotamme hakijoilta mahdollisuutta työskennellä tällä aikavälillä.

Töitä voit tehdä oman tilanteesi mukaan esimerkiksi 1 päivän per viikko tai 4-5 päivää viikossa, juuri sen verran kuin itse haluat ja ehdit! Toivomme kuitenkin hakijoilta mahdollisuutta tehdä töitä viikoittain.

Työn kesto voidaan sopia tilanteesi mukaan, mutta toivomme hakijoilta mahdollisuutta työskennellä vähintään 2-3 kuukauden ajan.

Toimi pian, sillä haastattelemme ja työllistämme hakijoita heti!

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:27.05.2024
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Saari, Sara, sara.saari@bolt.works, +358504065356
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: