Bolt.Works Oy

Liikkuva kesätyö: Kaapelinnäyttäjä Geomatikk Finl

  • Sijainti Kurikka
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 10.05.2024, 23:00
  • 10.05.2024, 23:00

Liikkuva kesätyö: Kaapelinnäyttäjä Geomatikk Finl

Liikkuva kesätyö: Kaapelinnäyttäjä Geomatikk Finl, Bolt.Works Oy, Kurikka

Oletko tilanteessa, jossa olet valmiina tarttumaan uuteen, liikkuvaan ja mielenkiintoiseen työhön tekniikan parissa? Kaipaatko itsenäistä työympäristöä, jossa pääset palvelemaan asiakkaita huippuluokan välineet ja laitteet käytössäsi?

Etsimme pohjoismaiden johtavalle kaapelitiedustelupalvelu Geomatikk Finland Oy:lle reipasta kesätyöntekijää Alavus-Tuuri-Kurikka-Ilmajoki-Ähtärin seudulta toimimaan kaapelikartoitustehtävissä. Tässä kesätyössä alan edelläkävijän Geomatikk Finland Oy:n palveluksessa pääset kehittämään osaamistasi rehdissä ja avoimessa ilmapiirissä, alan uusin tekniikka ja järjestelmät käytössäsi.

Liikkuvaan ja vaihtelevaan työtehtävääsi kuuluu maanalaisten energianjakelu- ja/tai tietoliikenneverkkojen paikantaminen, dokumentointi ja kartoittaminen. Tehtäviin saa kattavan perehdytyksen ja työtä tehdään joko osittain tai kokonaan työparin kanssa.

Tehtävä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi maanmittaus- ja kartoitustehtäviin kouluttautuvalle henkilölle. Voit kuitenkin jättää hakemuksen, vaikka sinulla ei olisi vielä alan kokemusta. Työhön valmennetaan kattavassa perehdytysjaksossa.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli innostut liikkuvasta työstä tekniikan parissa ja olet luonteeltasi reipas, vastuuntuntoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinun tulisi lisäksi tulla erinomaisesti toimeen suomen kielellä.

Muuta:
Valitun henkilön tulee läpäistä Suojelupoliisin perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys. Uuden työntekijän terveystarkastukseen sisältyy huumeseula.

Kyseessä on kesätyö, töitä on tarjolla maalis-huhtikuusta aina marraskuuhun saakka. Määräaikainen työsopimus solmitaan Geomatikk Oy:n ja valitun henkilön välille.

Lisää työnantajasta:
Geomatikk Finland Oy on osa kansainvälistä Geomatikk Groupia, joka on kaapelinnäytön markkinajohtaja Suomen lisäksi Norjassa ja Ruotsissa, ja joka työllistää jo yhteensä yli 800 ihmistä. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 79 miljoonaa euroa. Suomessa Geomatikk Group palvelee kaivajia Verkkoselvitys- ja Kaivulupa-palveluissa. Tehtävien toimeksiantajina toimivat muun muassa Telia, Caruna, Loiste, Kaisanet, MPY ja Eltel Networks. Tutustu lisää osoitteessa https://geomatikk.com/ (En) tai https://verkkoselvitys.fi/fi/ (Fi)

Paikat täytetään heti sopivien kartoittajien löydyttyä!

Mikäli kaipaat vielä lisätietoja, soita Saaralle +358 50 479 9458 tai laita meiliä saara.viinikainen@bolt.works

Rekrytointia hoitaa Bolt.Works Oy

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:13.05.2024
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Viinikainen, Saara, saara.viinikainen@bolt.works, +358504799458
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: