Biisoni Pohjanmaa Oy

CNC-koneistaja

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

CNC-koneistaja

CNC-koneistaja, Biisoni Pohjanmaa Oy, Seinäjoki, Seinäjoki

Haemme asiakkaallemme Tibnor Oy:lle koneistajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Mitä tulisit meillä tekemään?

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti CNC-koneistusta. Etsimme ohjelmointitaitoista henkilöä, jolla löytyy kokemusta Heidenhain-ohjelmointikielestä. Käytössämme on laadukkaat pystykaraiset työstökoneet ja WinCAM / GibbsCAM ohjelmisto.

Työtä tehdään arkisin kolmessa vuorossa ja työpaikkasi sijaitsee Seinäjoella, missä meitä työskentelee noin kahdensadan hengen porukka tehden asiakkaillemme markkinoiden laajimman valikoiman erilaisia terästuotteita.

Mitä toivomme sinulta?

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää metallialan tai koneistajan koulutusta, sekä ymmärrystä CNC-koneistuksen työtehtävistä, koneista, työkaluista ja mittavälineiden käytön osaamista. Toivomme sinulta aktiivisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, motivaatiota ja halua kehittää omaa osaamistasi jokapäiväisessä työssä. Odotamme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Palkitsemme hyvin tehdystä työstä ja eduista mainittakoon esimerkiksi liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut, kuntokurssit ja virkistyspaikat, työsuhdepolkupyöräetu, laaja työterveyshuolto sekä omaehtoisen opiskelun tukeminen. Panostamme turvalliseen ja siistiin työympäristöön, ja meille yksilöllinen työhyvinvointi ja työssä viihtyminen on tärkeää.

Työsuhde solmitaan suoraan Tibnorin kanssa. Valitulle henkilölle tehdään työhöntulotarkastus, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Laitathan siis hakemuksesi tulemaan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.5.2024. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhdessä Biisonin kanssa. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, olethan yhteydessä Johanna Palonevaan p. 050 595 2065 tai johanna.paloneva@biisoni.fi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö, 3-vuorotyö
Yhteystiedot:Johanna Paloneva, rekrytointikonsultti, Puh: 0505952065, johanna.paloneva@biisoni.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: