Barona Oy

Konemyyjä, Koskitraktori Oy

  • Sijainti Liminka
  • Julkaistu 25.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Konemyyjä, Koskitraktori Oy

Konemyyjä, Koskitraktori Oy, Barona Oy, Barona Sales Oy, Liminka

Haluatko päästä osaksi menestyvää asiantuntijayritystä? Nautitko liikkuvasta myyntityöstä, jossa vastaat siitä, että asiakkaasi saavat parasta mahdollista palvelua? Tässä voi olla tuleva paikkasi!

Etsimme nyt Koskitraktori Oy:lle rehtiä ja rohkeaa konemyyjää Liminkaan.

Toimit aktiivisena jäsenenä paikallisessa tiimissä, jossa vastaat uusasiakashankinnasta ja hoidat aktiivisesti nykyisiä asiakassuhteita Pohjois-Suomen alueella.

Olet hakemamme henkilö, jos konekaupan tuntemuksen lisäksi viihdyt myynnin monipuolisessa tehtäväkentässä ja asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontaista. Kokemus kaupan ja maatalouden tehtävistä ja ymmärrys alan toimintamalleista katsotaan eduksi. Tärkeintä kuitenkin on, että haluat oppia alasta lisää. Avarakatseisena myynnin osaajana tapaat asiakkaita niin tiloilla, kuin konttorilla. Olet siellä missä päätöksiä tehdään.

Olet tuloshakuinen, aloitteellinen, omaat hyvät ihmissuhdetaidot ja olet luonteeltasi avoin ja sosiaalinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä myynnin osaaja. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, tarvittaessa myös ruotsiksi ja englanniksi. Sinulta löytyy ajokortti sekä valmius matkustaa. Palkkaus tehdään Limingan palvelumyymälään, mutta työajastasi olet merkittävän osan jalkautuneena asiakkaiden luokse. Raportoit yrityksen johdolle Pudasjärvelle ja olet valmis matkustamaan tarvittaessa myös paikan päälle.

Työ Koskitraktori Oy:n konemyyjänä tarjoaa mielenkiintoisen tehtävän laadukkaiden tuoteryhmien parissa asiantuntijaorganisaatiossa! Kilpailukykyisen ansiotason lisäksi sinua kannustaa tehtävässäsi menestykseen ammattitaitoiset ja innostavat kollegat ja asiantuntijat.

Mikäli koet että olet oikea ihminen hakemaamme työhön, lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä ja kerro meille miksi tämä tehtävä on kuin sinulle tehty.

Hakemukset ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulee lähettää Baronan työnhakujärjestelmän kautta 30.4.2024 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Töiden aloitus tilanteesi huomioiden, viimeistään syksyyn mennessä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Anne Kinnula
anne.kinnula@barona.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: