Barona Oy

Huoltamotyöntekijä Kaustisen Nesteelle

  • Sijainti Kaustinen
  • Julkaistu 07.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Huoltamotyöntekijä Kaustisen Nesteelle

Huoltamotyöntekijä Kaustisen Nesteelle, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Kaustinen

Haemme iloista ja motivoitunutta asiakaspalvelijaa Kaustisen Nesteelle sekä sen yhteydessä toimivaan Rolls:iin ja Kotipizzaan!

Tarjolla on rehti ja monipuolinen työ, jossa varmistat, että kaikki huoltsikalla rullaa kuten kuuluukin – vuorot pitävät sisällään kassatyöskentelyä sekä Neste -huoltoaseman, että sen yhteydessä olevien Rolls:in ja Kotipizzan tehtäviä. Otat mm. vastaan ruokatilauksia, osallistut ruoka-annosten valmistuksiin ja tarjoiluihin. Huolehdit osaltasi myös asiakastilojen ja keittiön siisteydestä. Toivomme, että olet tarpeen vaatiessa valmis käärimään hihasi myös muiden tehtävien parissa, ja tartut oma-aloitteisesti toimeen.

Tarjoamme sinulle oivan mahdollisuuden oppia uutta ja kerryttää työkokemusta osana tiimiä. Aiemmasta asiakaspalvelu- ja kassakokemuksesta, erityisesti kiireisestä huoltsikkamaailmasta on tehtävässä suurta hyötyä ja arvostamme myös veikkausmyynnin osaamista. Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Huomioithan, että sinulta tulee löytyä myös terveydentilatodistus.

Työsopimus solmitaan aluksi määräaikaisena Baronan kanssa. Mikäli työt sujuvat hyvin ja viihdyt, on sinulla mahdollisuus saada myös vakituinen sopimus. Tehtävään valitun henkilön toivotaan pystyvän aloittamaan työt mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessasi haetko osa-aikatyötä vai kokoaikaista.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Tapani Pura
tapani.pura@barona.fi
0505065280
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: