Barona Oy

A la carte kokki keikkatyöhön PKS alueelle

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 15.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 06.05.2024, 23:59
  • 06.05.2024, 23:59

A la carte kokki keikkatyöhön PKS alueelle

A la carte kokki keikkatyöhön PKS alueelle, 10 paikkaa, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Helsinki

Haemme à la carte, catering ja lounas -kokkeja keikkatöihin sekä pidempiaikaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle.

Barona tarjoaa sinulle monenlaisia työskentelymahdollisuuksia. Kauttamme on mahdollista työskennellä pääkaupunkiseudun ravintoloiden lisäksi suurimmissa tapahtumataloissa, catering- yrityksissä sekä hotelleissa.

Työaika on pääasiassa iltaisin, mutta myös muut työnajat ovat mahdollisia esimerkiksi päivä vuoroja.

Sopiipa elämäntilanteeseesi sitten joustava keikkailu muutamana iltana viikossa tai pidempi pesti yhdessä ravintolassa, meidän kauttamme löydät juuri sinulle sopivan työn!

Ketä haemme?

Haemme työhön koulutettuja ravintolakokkeja, jotka hoitavat työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Voit olla pitkän linjan konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siitä väliltä. Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä kokeilemaan erilaisia työpaikkoja ja nautit työssäsi vauhdista ja vaihtelusta. Viihdyt ravintolatyössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Palkkaus perustuu ammattitaitoon ja palkkatoiveeseen. Käytössä on matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimus. Kokin minimipalkka on 12,77€/h + vuorokohtaiset lisät. Ammattilaisen palkkaus sovitaan aina erikseen ammattitaitoon perustuen n. 14-18€/h välille.

Ennen töiden aloitusta tarvitset hygieniapassin sekä terveydentilatodistuksen.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Hae rohkeasti ja mainitse hakemuksessa millaista työtä olet etsimässä!

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Baronan rekrytointi
applicantsupport@barona.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: