Autollecom Oy

Automyyjä Vantaa

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 05.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 23.05.2024, 2:59
  • 23.05.2024, 2:59

Automyyjä Vantaa

Automyyjä Vantaa, Autollecom Oy, Vantaa

AUTOMYYJÄ VANTAAN AUTOMYYMÄLÄÄN

Autolle.com kuuluu osana Autollecom Oy -konsernia, johon kuuluvat myös Green Motion, Autoeurooppa, Rahoituskumppani, sekä Rahoituskauppa. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 133 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 100 henkilöä.
Autolle.com on yksi maamme johtavista autokaupan digitalisoijista. Yrityksemme nopea kasvu ja innovatiivisuus on myös huomattu yritysmaaimassa. Autolle.com on palkittu mm. vuoden startup-yrityksenä ja olemme pokanneet myös Vuoden Nuori Yrittäjä -palkinnon.
Toimimme ketterästi ja monipuolisesti ja verkostomme kattaa koko Suomen. Perusperiaatteemme on, että koko henkilöstö tähtää parhaaseen asiakaskokemukseen sekä auton myynti- että ostotapahtumassa.

 
Etsimme Vantaan myymälään myyjää osaksi kasvavaa ja kehittyvää myyntitiimiämme.

Tehtävässäsi toimit oma-aloitteisesti myyntityössä useissa eri kanavissa, kuten myymälässä, puhelimessa sekä sähköpostin ja Whatsappin välityksellä. Suurin osa myyntityöstä alkaa jo tulleista yhteydenottopyynnöistä, puheluista ja myymälään saapuvista asiakkaista. Voimmekin ilolla ja ylpeydellä todeta, että myyjillämme riittää liidiä. Työpisteesi tulee olemaan Autolle.comin Vantaan Suurmyymälä ja työaika sijoittuu myymälän aukioloaikojen puitteisiin.

Tarjoamme sinulle

-Mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavassa, energisessä ja autoalan tulevaisuuteen katsovassa innovatiivisessa yhtiössä
-Uniikin työympäristön ja parhaat työkaverit
-Suomen kilpailukykyisimmän palkkausmallin, joka on hyvälle myyjälle erinomainen.
-Henkilöstön kattavan koulutuksen. Henkilöstö on Autolle.comin tärkein arvo, ja haluamme ylläpitää ammatillista osaamista korkealla tasolla.

Tehtävässä menestymistäsi tukee

-Ahkera asenne ja ote työhön
-Aikaisempi myyntikokemus auttaa sinua saavuttamaan nopeasti hyviä myyntituloksia

Jos koet tehtävän omaksesi, niin hae tehtävää viimeistään 22.5. mennessä. Käsittellemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme palkkauksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat Kesäkuun 2024 alussa.

Lisätiedot Vantaan Myyntipäälliköltä Janne Kallio 040 726 0592.

Palkkaus:Pelkkä provisio
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Kallio, Janne, janne.kallio@autolle.com, +358407260592
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: