Auto-Kilta Yhtiöt Oy

Automyyjä Mikkeli

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.06.2024, 23:59
  • 19.06.2024, 23:59

Automyyjä Mikkeli

Automyyjä Mikkeli, Auto-Kilta Yhtiöt Oy, Mikkeli

Onko sinulla kaupallista kokemusta tai näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä? Entäpä onko asiakaspalvelu sinulle sydämen asia? Hyödynnät sujuvasti moderneja myynnin työkaluja ja ymmärrät uusimpien digitaalisten alustojen lisäarvon myynnissä ja markkinoinnissa. Jos olet lisäksi innokas kehittämään ja kehittymään näiden aiheiden parissa joka päivä, saatat olla etsimämme henkilö. Tartu tilaisuuteen ja hae osaksi autoalan edelläkävijöiden joukkuettamme jo tänään.

Kokemuksesi juuri automyynnistä tai alamme tekniikan syvällinen tietämys ei ole meille tärkeintä. Ennen kaikkea arvostamme ratkaisukeskeisyyttäsi ja haluasi olla varmistamassa ensiluokkaista asiakaskokemusta, josta voimme jatkossakin olla ylpeitä. Onnistumisessa tärkeintä ovat erinomaiset myyntitaidot sekä kyky oppia ja soveltaa uutta.

Vastuullesi kuuluu henkilökohtainen myyntityö, asiakashankinta ja asiakkaiden tyytyväisyydestä huolehtiminen. Ajan hermolla oleva markkinointitiimimme tukee sinua tavoitteiden saavuttamisessa.

Tarjoamme modernin työympäristön, nykyaikaiset työkalut ja välineet, merkkikoulutukset, asiantuntevan työyhteisön, menestyneen autotalon edut sekä erinomaisen mahdollisuuden edetä urallasi.

Palkkaus:Pohjapalkka + autoetu + provisio
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Heti sopivan tekijän löydyttyä
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Teemu Pulliainen
teemu.pulliainen@autokilta.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: