Attendo Oy

Tiimiesihenkilö, Attendo Taivallahti

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

Tiimiesihenkilö, Attendo Taivallahti

Tiimiesihenkilö, Attendo Taivallahti, Attendo Oy, Helsinki

Miltä kuulostaisi tiimiesihenkilön työ, jossa pääsisit kehittämään omaa osaamistasi ja esihenkilötaitojasi hyvässä ohjauksessa hoivakodin johtajan työparina? Voisiko tämä olla seuraava askel sinun urallasi? Etsimme tiimiesihenkilöä uuteen tehtävään Attendo Taivallahden hoivakotiin Helsinkiin. Aloitus sopimuksen mukaan.

Moikka! Täällä kirjoittelee Friida Stenberg, Attendo Taivallahden hoivakodin johtaja. Tule meidän tiimiin organisoimaan ja kehittämään Taivallahden hoivakodin arkea! Etsimme uuteen esihenkilötehtävään ihmistä, joka on taitava arjen organisoija ja sydämellisesti muut kohtaava ammattilainen. Työhösi on olemassa hyväksi havaittuja käytäntöjä, mutta sinulla on myös mahdollisuus päästä luomaan uutta työnkuvaa. Minulle esihenkilönä on tärkeää, että työssä viihdytään ja pääset käyttämään ja kehittämään omia vahvuuksiasi. Haluan, että työyhteisömme on avoin ja innostunut kehittämään yhdessä toimintaamme. Tärkeintä tässä työssä on kohdata toisemme ja asukkaamme välittävästi ja aidosti. Lämpimästi tervetuloa meidän monialaiseen osaavaan joukkoomme!

Attendo Taivallahti sijaitsee historiallisesti arvokkaassa rakennuksessa ja on kotoisa ikäihmisten hoivakoti, jossa asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Taivallahti sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Arki Attendo Taivallahdessa on asukkaittensa näköistä. Kodissa toteutetaan kuntouttavaa ja sosiaalisia voimavaroja vahvistavaa työotetta, jolloin arjesta voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää.

Tiimiesihenkilön tehtävät jakautuvat sekä hallinnollisiin tehtäviin että asukkaiden hyvän hoivan turvaamiseen. Työtehtäviin kuuluvat mm. hoivatiimin työnjohdolliset tehtävät hoivakodin johtajan rinnalla ja opastuksessa, päivittäinen työn organisointi, asukkaiden hyvinvoinnin ja elämänlaadun toteuttaminen ja kehittäminen, omahoitajuuden tukeminen, uusien työntekijöiden perehdyttäminen sekä läheisyhteistyö. Tehtävään kuuluu myös hoivakodin johtajan sijaistamista tarvittaessa. Työ edellyttää sujuvia tietoteknisiä taitoja sekä uusien järjestelmien haltuun ottamista.

Päivittäinen työ voi koostua esimerkiksi seuraavista asioista:

– Työvuorolistojen ylläpitämistä ja päivittäisten työtehtävien organisointia

– Viikoittaisten tiimipalavereiden pitämistä ja palavereihin osallistumista

– RAI-arviointien sekä hoiva- ja voimavarasuunnitelmien päivitysten organisointia ja niiden tekemisessä avustamista

– Läheisten kanssa sovittuihin hoivapalavereihin osallistumista yhdessä omahoitajien kanssa

– Omavalvontasuunnitelman ja lääkehoitosuunnitelman toteuttamisen varmistamista ja lääkäriyhteistyötä

– Uusien työntekijöiden perehdyttämistä

– Työntekijöiden tukemista erilaisissa elämän ja työelämän tilanteissa yhdessä hoivakodin johtajan kanssa

Asukkaiden hyvinvointi on meille kaikista tärkeintä, joten on tärkeää, että teet työtä asukasta varten yhdessä tiimin kanssa esimerkilläsi johtaen

Tässä on loistava mahdollisuus saada hyvää kokemusta ja edetä Attendon urapolulla esimerkiksi hoivakodin johtajan tehtäviin!

Sijainniltaan Attendo Taivallahti on ihanteellinen. Meille on hyvät julkiset yhteydet sekä omalla autollakin on hyvä tulla, sillä meillä toimii rakennuksen yhteydessä Aimo park.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

Soveltuva AMK-tutkinto tai vastaava, esimerkiksi sairaanhoitaja AMK

Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi ja tee töissä

HSL-matkalippuetua 50 euron arvosta kuukaudessa

Kattava työterveyshuolto Terveystalossa

Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi 80 kahdesti vuodessa, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.

Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Peruspalkkamme on 2594,16-2827,67 riippuen kokemusvuosistasi sekä 500 tiimiesihenkilön tehtävälisää. Palkan lisäksi meillä maksetaan myös määräaikaista saatavuuslisää peruspalkan päälle 200 kuukaudessa 31.12.2024 saakka.

Jos tämä tehtävä innostaisi sinua työskentelemään meillä, niin lähetä hakemuksesi 26.5.2024 mennessä Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoivakodin johtaja Friida Stenberg p. 044 743 1031, friida.stenberg@attendo.fi

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Friida Stenberg, friida.stenberg@attendo.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: