Attendo Oy

Sairaanhoitaja, Attendo Metsäkulma

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 08.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 16.06.2024, 23:59
  • 16.06.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, Attendo Metsäkulma

Sairaanhoitaja, Attendo Metsäkulma, Attendo Oy, Helsinki

Hei Sinä mielenterveystyön osaaja! Me Attendo Metsäkulmalla etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtä sairaanhoitajat tekevät pääsääntöisesti aamuvuoroissa. Pidämme kuitenkin tärkeänä vapaa-ajan sovittamista työhön, joten pääset myös vaikuttamaan omiin työvuoroihisi.

Tehtävä on vakituinen ja toivomme, että voit aloittaa tehtävässäsi mahdollisimman pian! Palkkaus Ysos-tes G22D (2557,85-2787,99) lisäksi mielenterveyspuolen erityisosaaminen huomioidaan palkassa.

Etsimme tiimiimme innostunutta ja kehitysmyönteistä sairaanhoitaja. Olethan tiimityöskentelijä, joka arvostaa ja ymmärtää ihmisten erilaisuutta. Pystyt myös itsenäisiin päätöksiin ja voit toimia ammatillisena tukena työryhmälle sairaanhoidollisissa asioissa. Pääset toimimaan osana moniammatillista ja ammattitaitoista tiimiä. Tiimissämme työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja ja hoiva-avustaja.

Attendo Metsäkulmalla sairaanhoitaja työskentelee osana työryhmää arjen kuntoutus- ja hoitotyössä, mutta hänellä on oma työnkuvansa sairaanhoitajana. Metsäkulmalla sairaanhoitajat vastaavat lääkehoidosta ja yksikön ohjeiden mukaisesti psykiatrin ja yleislääkärin kanssa tapahtuvasta yhteistyöstä ja lääkärikonsultaatioista. Sairaanhoitaja myös huolehtii asukkaiden lääkelistojen ajantasaisuudesta ja lääkemuutoksien toteutuksesta. Sairaanhoitajat huolehtivat uusien työntekijöiden perehdyttämisestä lääkehoitoon ja ottavat vastaan lääkehoitosuunnitelman mukaiset näytöt. Vähintään kerran vuodessa sairaanhoitajat päivittävät lääkehoitosuunnitelman yhdessä palvelutalon johtajan kanssa.

Attendo Metsäkulma palvelukoti sijaitsee Kotkan Karhulassa rauhallisella asuinalueella. Tarjoamme sekä tehostettua palveluasumista että tukiasumista. Yksikkö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden varrella.

Odotamme sinulta

Arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä hoivaa ja tukea arkeensa tarvitsevien mielenterveyskuntoutujien kanssa.

Kohtelet asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut innoissasi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

– Sairaanhoitajan koulutus/loppuvaiheen opiskelija

– Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

– Hygieniapassi, tai valmius sen suorittamiseen kolmen kuukauden kuluessa työsuhteen aloittamisesta

– Rikosrekisteriote yli kolmen kuukauden mittaisessa työsuhteessa

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

– Tyky-päivät
– Työterveydenhuoltomme kattaa muun muassa: Mammografian, työfysioterapeutin, työterveyspsykologin ja ravitsemusterapeutin palvelut, näyttöpäätelasit ja erikoislääkärin työkykykonsultaatiot.
– Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi
– Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille
-Työnohjaus

Kiinnostuitko?

Täytä hakulomake mahdollisimman pian, kuitenkin 16.6.2024 mennessä. Pidämme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Huomioithan, että otamme hakemukset vastaan vain tämän rekrytointi-ilmoituksen kautta.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja antaa palvelutalon johtaja Katja Kurittu, katja.kurittu@attendo.fi 044-4072430 tai tiimivastaava Carita Vanhala carita.vanhala@attendo.fi 041-7325391

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: