Attendo Oy

Kokki ikäihmisten hoivakotiin Sallaan!

  • Sijainti Salla
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Suljettu 19.05.2024, 23:59

Kokki ikäihmisten hoivakotiin Sallaan!

Kokki ikäihmisten hoivakotiin Sallaan!, Attendo Oy, Salla

Etsimme ikäihmisten hoivakotiin Attendo Hopeaharjuun Sallaan kokkia. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Aloittaa voit sopimuksen mukaan.

Me emme pelkää makua!

Työtehtäviisi kuuluu ruuan valmistus hoivakodin asukkaille. Saat valmistaa ruokaa kotimaisista raaka-aineista. Ruuassa on korkea omavalmistusaste, joten saat loihtia asukkaille itse tehtyä ruokaa ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa ja terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla.

Laitosruoan aika on ohi!

Attendo-kodeissamme työskentelee yli 250 kokkia tekemässä ruokaa. Yli 200 yksikössämme on omat keittiöt, joissa ruoka valmistetaan itse. Ihan siinä lähellä, alakerrassa. Joka päivä, aamiaisesta iltapalaan. Itse tekeminen tarkoittaa, että pystymme varmistamaan laadun valmistuksen jokaisessa kohdassa.

Hyvä ruoka on hyvää makua. Jos sinulla on hyvä maku, saatat olla etsimämme kokki! Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ravitsemusalalta tai kokemusta vastaavista tehtävistä.

Hyvän työyhteisön resepti

Attendo-kodissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella asenteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Työntekijämme ovat innostuneita ja sitoutuneita työhönsä.

Keittiö on Attendo-kodin sydän, koska ruoka hoitaa niin kehoa kuin mieltä. Tuot työyhteisöömme iloista asennetta ja lämpöä, mikä välittyy keittiöstä koko taloon.

Henkilöstöetuihimme kuuluvat edullinen henkilöstöruokailu sekä etuja mm. eri liikuntakeskuksiin ja vakuutuksista.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Liity joukkoomme!

Jos et pelkää makua ja nautit itse tehdystä ruuasta, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaillemme ruuan kautta! Lähetä hakemus viimeistään 19.05.2024 mennessä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Keittiöpäälikkö Emma Ahola, puh. 041- 732 5605, emma.ahola@attendo.fi.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:, emma.ahola@attendo.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: