Attendo Oy

Hoitoalan keikkatyö, Attendo Oma

  • Sijainti Savonlinna
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Hoitoalan keikkatyö, Attendo Oma

Hoitoalan keikkatyö, Attendo Oma, Attendo Oy, Savonlinna

Heippa, täällä kirjoittelee Etelä-Savon alueen rekrytointikoordinaattori ja Attendo-Oma sijaispoolin esihenkilö Lehtimäen Henna. Haen nyt kesän lähestyessä tiimiini lähihoitajia, hoiva-avustajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita keikkatyöhön alueelleni. Miltä sinusta kuulostaisi joustava työ, jossa saat monipuolista kokemusta, uutta haastetta ammattitaitosi kehittämiseen ja pääset työskentelemään eri asiakasryhmien ja työyhteisöjen kanssa? Liity huippu hyvään tiimiini ja tule keikkatyöhön Etelä-Savo 1 alueen Attendo-koteihin! Kiertoalueesi yksiköt sijaitsevat Savonlinnassa, Kerimäellä ja Sulkavalla .

Liitymällä Attendo Oman (https://ura.attendo.fi/departments/keikkalaiset) – osaajapankkiin ja voit itse valita vuorosi järjestelmämme kautta. Attendo Omassa pääset tekemään keikkatyötä alueemme eri Attendo- kodeissa niin kuin sinulle parhaiten sopii. Voit valita itse kuinka paljon vuoroja teet ja missä yksiköissä – näin saat työn sovitettua esimerkiksi toisen työn, opiskelun tai perhevapaan rinnalle. Maksamme keikkatyöstä tehtäväkohtaista lisää, kun keikkailet useassa alueen Attendo-kodissa!

Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai vakituiseen työsuhteeseen Attendolla, kuten vakituiseksi kiertäväksi hoitajaksi työskentelyalueellesi.

Toivomme sinulta:

– Alan koulutusta tai opintoja

– Aitoa kiinnostusta hoitotyöhön

– Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

– Hygieniapassia

– Rikosrekisteriote yli 3kk työsuhteessa

Hae pian, kuitenkin 19.5.2024 mennessä. Aloitan haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:
Rekrytointikoordinaattori
Henna Lehtimäki
p. 044 494 0302, henna.lehtimaki@attendo.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan AttendoOman Tiimiini!

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:3-vuorotyö
Yhteystiedot:Henna Lehtimäki, henna.lehtimaki@attendo.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: