Attendo Oy

Attendo-kodin johtaja, Attendo Kajaanin Helmeen

  • Sijainti Kajaani
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 23.05.2024, 23:59
  • 23.05.2024, 23:59

Attendo-kodin johtaja, Attendo Kajaanin Helmeen

Attendo-kodin johtaja, Attendo Kajaanin Helmeen, Attendo Oy, Kajaani

Onko haaveissasi ottaa seuraava askel työurallasi? Miltä kuulostaisi monipuolinen työ Attendo Kajaanin Helmen johtajana nykyisen johtajan jäädessä eläkkeelle.

Attendolla pääset mukaan innostavaan ja kehittämismyönteiseen organisaatioon. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tehtävässä voit aloittaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään syyskuun alussa.

Hei, täällä kirjoittelee Minna Kokko, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluepäällikkö ja tuleva esihenkilösi. Etsin tiimiini energistä, innovatiivista ja muutosmyönteistä sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, jolla on jo kokemusta ikäihmisten palveluista. Tiimiini kuuluu 12 Attendo-kodin johtajaa ja minulle esihenkilönä on tärkeää, että tiimissä on luotettava ja avoin ilmapiiri. Meillä Attendolla sinulla on niin esihenkilön, kuin kollegan vahva tuki työssäsi ja yhteydenpito on jatkuvaa ja välitöntä.

Attendo Kajaanin Helmi on 42-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille.

Oletko etsimämme henkilö?

Attendo-kodin johtajana vastaat koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Kehität Attendo-kodin laatua ja teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esihenkilö, joka suhtautuu muutokseen joustavasti ja rauhallisesti. Kohtelet asukkaita, työkavereita sekä läheisiä lämpimästi ja kohtaat kaikki ihmisinä. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Olet tarvittaessa jämäkkä, mutta tasa-arvoinen ja sinulla on aina aikaa tiimisi jäsenille.

Meillä ikäihmisten Attendo-kodissa työviikkoosi voi esimerkiksi kuulua:

– Henkilöstöasioiden hoitamista

– Attendo-kodin toiminnan kehittämistä ja seurantaa

– Yhteistyötä eri tahojen kanssa (läheiset, tilaaja, muut yhteistyökumppanit)

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

– Soveltuva korkeakoulututkinto sosiaali- tai terveydenhuollon alalta

– Vähintään 2 vuotta kokemusta työskentelystä ikääntyneiden parissa

– Pätevyys johtamiseen (1-2 vuoden kokemus johtamisesta) tai 20-30 op laajuiset johtamisopinnot

– Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi

Olemme aina valmiita tukemaan sinua, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi. Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti. Apunasi ja käytettävänäsi on myös kaikkien Attendon palvelutoiminnoissa työskentelevien ammattitaito. Työ on itsenäistä, mutta et tee sitä yksin.

Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

– Kattava työterveyshuolto.

– Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.

– Henkilöstöetuohjelma, joka tarjoaa etuja usealle eri palveluntuottajalle

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 23.5.2024 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Kerrothan hakemuksessasi suosittelijasi, sekä palkkatoiveesi. Huomaathan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa aluepäällikkö Minna Kokko, p. 0400 395437 klo 9-15, minna.kokko@attendo.fi

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Minna Kokko, minna.kokko@attendo.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: