Attendo Oy

Alueellinen keittiömestari Honkajoki

  • Sijainti Kankaanpää
  • Julkaistu 08.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 09.06.2024, 23:59
  • 09.06.2024, 23:59

Alueellinen keittiömestari Honkajoki

Alueellinen keittiömestari Honkajoki, Attendo Oy, Kankaanpää

Etsimme uuteen toimenkuvaan ALUEELLISTA KEITTIÖMESTARIA vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Attendolle tukemaan Honkajoen valmistuskeittiömme ateriapalvelutuotantoa. Tehtävä on kokoaikainen ja aloitus heinäkuussa tai sopimuksen mukaan.

Palveluasenne ja laatu ratkaisevat

Alueellisena keittiömestarina toimit työparina alueen Keittiöpäällikölle

Työtehtäviisi kuuluu mm.

– Vastuu alueen keskuskeittiötoimintojen sujuvuudesta

– Valvontavastuu ruoan valmistamisesta ruokalistan ja reseptiikan mukaisesti alueen keskuskeittiöissä

– Ruoanvalmistustehtävät

– Elintarvike- ja materiaalitilausten tekeminen sekä kustannusten- ja ostojenseuranta

– Hävikin- ja omavalvonnan seuranta

– Sopimustenmukaisen ateriapalvelun varmistaminen yhdessä alueen esihenkilön kanssa

– Tuotannonohjausjärjestelmän käyttö ja kouluttaminen

Sinulla on loistava mahdollisuus päästä osaksi uuden toimintamallin jalkautumista!

Hakemamme keittiömestari on kannustava ja osallistuva arjen tiimipelaaja, joka tarttuu rohkeasti tehtäviin ja vie asiat laadukkaasti loppuun saakka. Tuot iloista asennetta ja lämpöä, joka välittyy tiimiisi ja alueenne Attendo-koteihin. Haluat nähdä työntekijöiden loistavan työssään ja olet innokas kehittämään myös omaa osaamistasi.

Attendolla työskennellään aktiivisella ja positiivisella asenteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Työntekijät ovat innostuneita ja heillä on sitoutunut asenne työhön. Jos et pelkää makua ja nautit itse tehdystä ruuasta, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruuan kautta!

Keittiömme ovat hoivakodin sydän, ruoka hoitaa kehoa ja mieltä. Hoivakodeissamme työskentelee lähes 500 keittiöalan ammattilaista hyvän ruoan parissa. Noin 180 hoivakodissamme on omat nykyaikaiset keittiöt, joissa ruoka valmistetaan itse. Joka päivä, aamiaisesta iltapalaan. Suunnittelemme ruokalistat ja reseptiikan itse. Valmistamme omissa keittiöissämme noin 18 miljoonaa kotiruoka-ateriaa vuosittain, joista yli 9 miljoonaa on lämmintä ateriaa.

Hyvän yhteistyön resepti

Arvostamme laadukasta johtamista ja edellytämme sinulta, että olet keittiöalan ammattilainen, koulutukseltasi esim. restonomi tai suurtalousesimies. Sinulla on ruokapalvelujen laaja-alaista tuntemusta ja hallitset eri valmistusmenetelmiä. Omaat hyvän suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, it-valmiuksia, sekä itsenäistä työotetta. Varmistamme, että sinulla on käytössäsi toimivat työkalut ja prosessit onnistuaksesi työssäsi hyvin. Saat tukea omalta esimieheltäsi ja vertaistukea kollegoiltasi.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

– Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä

– Kattava työterveyshuolto

– Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.

– Henkilöstöetuohjelma, joka tarjoaa etuja usealle eri palveluntuottajalle

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Edellytämme, että työntekijällä on:

– Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

– Hygieniapassi, tai valmius sen suorittamiseen kolmen kuukauden kuluessa työsuhteen aloittamisesta

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi 9.6 mennessä. Toimi nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Hiedanpää, pekka.hiedanpaa@attendo.fi, 044 4940025

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää Attendosta ja käy katsomassa keittiöhenkilöstön uratarinat:

https://www.attendo.fi/

https://attendokeittio.fi/rekry/

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Pekka Hiedanpää, pekka.hiedanpaa@attendo.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: