Asuntopehtoori Oy

Asuntotarkastaja

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 24.05.2024, 12:00
  • 24.05.2024, 12:00

Asuntotarkastaja

Asuntotarkastaja, Asuntopehtoori Oy, Asuntopehtoori, Tampere

Asuntopehtoori on täyden palvelun asuntovarallisuuden hoitaja, joka tarjoaa asiakkailleen vuokravälitystä, asuntovälitystä, vuokra-asuntojen Huolenpitopalvelua sekä isännöintiä. Olemme ketterä ja nykyaikainen toimija, joka tunnetaan loistavasta asiakaspalvelustaan sekä kilpailukykyisestä hinnoittelustaan. Toimimme kuudessa eri kaupungissa palvellen asiakkaita ympäri Suomen!

Etsimme nyt asuntotarkastajaa Tampereen seudulle!

Asuntotarkastajan työtehtäviin kuuluu asuntojen huolellinen tarkastaminen vuokralaisen vaihtuessa. Tarkastuksen yhteydessä asunnon kunto dokumentoidaan yksityiskohtaisesti valokuvaamalla. Tarkastus asuntoon tehdään, kun edellinen vuokralainen on muuttanut asunnosta pois eli tarkastuksen aikana asunto on tyhjä. Työ on itsenäistä ja oma auto on välttämätön.

Työ on iltatyö, jota on tarjolla aina kuukauden viimeinen päivä. Työt on mahdollista aloittaa aina kuukauden viimeisenä päivänä klo 14.00-16.00 välillä – oman aikataulun mukaisesti. Palkka 12 €/h. Työntekijälle maksetaan lisäksi Verohallinnon päätöksen mukaan kulloinkin voimassa oleva kilometrikorvaus. Työtä tehdään aina kuukauden viimeinen päivä.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tunnistitko itsesi tästä kuvauksesta tai heräsikö sinulle kysymyksiä? Lähetä CV ja työhakemuksesi viimeistään 24.5.2024 osoitteeseen hanna.suni@asuntopehtoori.fi.

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö, 0.0-12.0 tuntia kuukaudessa
Hakemus:Lähetä hakemus ja cv sähköpostilla: hanna.suni@asuntopehtoori.fi
Yhteystiedot:Suni, Hanna, hanna.suni@asuntopehtoori.fi, +358505539422
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: