Armstrong HML Oy

Kokoonpanija, muut teollisuustuotteet

  • Sijainti Nokia
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Kokoonpanija, muut teollisuustuotteet

Kokoonpanija, muut teollisuustuotteet, 4 paikkaa, Armstrong HML Oy, Nokia

Olemme vahvasti kasvava, mutta työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöalan yritys. Missionamme on rakentaa kestävää työelämää sekä työntekijöille että työnantajille. Toimimme jo usealla alueella Suomessa ja pääkonttorimme sijaitsee Tampereella.

Haemme nyt nykyaikaisia ja innovatiivisia jäteratkaisuja valmistavan asiakkaamme Molok Oy:n Nokialla sijaitsevaan tuotantolaitokseen:

Kokoonpanija

Kaipaatko lisätyötä vastuullisesta ja hyvämaineisesta yrityksestä? Asiakkaamme Molok Oy hakee sitoutuvia ja joustavia tekijöitä tuotteiden kokoonpanotehtäviin. Työnkuvaasi kuuluu jätteenkeruuastioiden kokoonpanoa sekä valmistusta. Osa tehtävistä alkaa nopeastikin, osa kausityötä ja osa nopean lähdön tuurausta. Työtä on tarjolla joustavasti tuotannon kiireisiin vastaten.

Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, hyvä fyysinen kunto, tarkkuus, omatoimisuus ja pitkäjänteisyys on. Työssä käytetään perustyökaluja (käsityökalut ja tuotannon apuvälineet) Tehtäviin perehdytetään huolellisesti. B-ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi työpaikalle pääsemiseksi. Työ on 2-vuorotyötä kello 6-22 välillä.

Osa-aikainen työ, mahdollisesti pidemmilläkin jaksoilla. Palkkaus TES mukaan tai reippaan tekijän kohdalla jopa yli.

Eduksi katsotaan:

      Mahdollinen konekokemus(Käsityökalut ja tuotannon apuvälineet)
      Mahdollinen kokemus varastonhallintajärjestelmistä
      B-ajokortti, auto käytössä (työpaikalle pääsemiseksi)
      Täsmällisyys, luontainen tiimihenkisyys ja hyvä fyysinen kunto
      Ennen kaikkea innostunut ja vastuullinen asenne työntekoa kohtaan
      Valmius vuorotyöskentelyyn (pääosin 2-vuoro)

Vaatimukset:

      Suomen kielen osaaminen/working knowledge of finnish language(perehdytys ja järjestelmät suomeksi/onboarding and operating systems in finnish)

Molokista:

"Molok Oy on jätehuollon edelläkävijä, joka suunnittelee ja rakentaa vastuullisia Molok®-jätehuoltoratkaisuja. Yhtiö on laajentunut yli 30 toimintavuotensa aikana kansainväliseksi yritykseksi, jonka ympäristöä, kustannuksia ja aikaa säästävää järjestelmää käyttävät päivittäin miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Molok® tuotteita myydään yli 40 maahan ja niitä on erilaisissa asumisen kulttuureissa, yhteensä yli 190000 yksikköä. Molok Oy:n pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Nokialla, yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli noin 29 MEUR ja sen palveluksessa on vakituisesti 88 henkeä. Molok Oy on osa SULO Groupia, jossa työturvallisuutta pidetään erittäin tärkeänä. Toimintamme on sertifioitu laadun (ISO 9001), ympäristön (ISO 14001) ja työturvallisuuden (ISO 45001) alueilla. Lisää yrityksestä osoitteessa http://www.molok.com ."

Tehtävään kannattaa hakea nopeasti, sovimme aloituksista heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi meille mielellään CV:n kera ilmoituksen linkin kautta. Lisätietoja saat myös puhelimitse:

Kari Lindroos

0444455220

kari.lindroos@armstrong.fi

Meille Armstrongille kannattaa tulla töihin monestakin syystä.

Tarjoamme vahvan kokemuksemme erilaisista työ- ja koulutusmahdollisuuksista jokaisen työntekijämme käyttöön koko työsuhteen ajan ja tahtoessasi tämän jälkeenkin. Keskustelemme aidosti ihmisten kanssa ja meillä on ammattitaitoinen sekä pätevä porukka, joka huolehtii sinusta ja kaikista työsuhteisiin liittyvistä asioista.

Meillä on vahvat kädet ja lämmin sydän.

Palkkaus:TES / Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:2-vuorotyö, 4-8 tuntia
Yhteystiedot:Kari Lindroos
kari.lindroos@armstrong.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: