Ammattiturva Oulu Oy

Viherrakennustyöntekijä

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Viherrakennustyöntekijä

Viherrakennustyöntekijä, 3 paikkaa, Ammattiturva Oulu Oy, Oulu

Olemme kasvava henkilöstöalan yritys, jonka visio on rakentaa kestävää työelämää sekä työntekijöille että työnantajille. Tavoitteenamme on luoda uudenlainen työympäristö, jossa työntekijät ja työnantajat voivat kehittyä haluamallaan tavalla. Toimimme Oulussa ja sen lähialueilla rakentamisen, kaivosalan sekä muiden teollisuudenalojen parissa. Armstrong Ammattiturva tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden uudenlaiseen ammattipolkuun ja kehittymiseen erilaisissa itseään kiinnostavissa työtehtävissä.

Viherrakentajia:

Haemme nyt tulevalle kaudelle asiakkaallemme Ouluun viherrakentajia/viherrakennustyöntekijöitä. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja voivat silsältää mm. pohjatöitä, istutuksia, terassien tekoa tai mahdollisesti vaikka kivitöitä. Osa kohteista on työmaaympäristössä, eli työ,- ja tieturvakortit olisi hyvä löytyä lompakosta. Myös viheralan piirustusten ja kuvien lukutaito tulee tässä työssä tarpeeseen!

Toivomme sinulta alalle soveltuvaa koulusta sekä aikaisempaa kokemusta viherrakentamisesta. Mikäli olet vielä alan opiskelija ja etsit kesäksi työpaikkaa, jätä myös hakemus! Räätälöimme yhdessä sinun kanssa osaamisesi mukaan työt.

Vaatimukset:

      Kokemus ja koulutustausta alalta
      Voimassaolevat työturvallisuus- ja tieturvakortit
      Täsmällisyys ja hyvä fyysinen kunto
      Oikeanlainen asenne työntekoa kohtaan
      Sujuva suomen kielen taito

Eduksi katsomme:

      Ajokortti ja erityisesti C-ajokortti katsotaan vahvaksi eduksi

Yhteydenotto:

Jos tunnet, että olet etsimämme henkilö tähän tehtävään, ota rohkeasti yhteyttä. Soita meille tai lähetä sähköpostia alla oleviin yhteystietoihin.

Yhteystiedot:

Puhelin: 050 331 5943, tai 044 445 5012

Sähköposti: oulu@ammattiturva.fi

Tärkein syy hakea meille töihin on ammattitaitoinen ja pätevä työyhteisömme, joka huolehtii sinusta ja kaikista työsuhteeseen liittyvistä asioista. Tervetuloa piipahtamaan toimistollamme osoitteessa Uusikatu 35 vaikkapa kahvilla tai vaihtamassa kuulumiset.

Palkkaus:TES / Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö, 8h
Yhteystiedot:Pellikka, Pasi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: