Ammattiturva Oulu Oy

Raskaan autokaluston asentaja

  • Sijainti Kemi
  • Julkaistu 07.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Raskaan autokaluston asentaja

Raskaan autokaluston asentaja, Ammattiturva Oulu Oy, Kemi

Tehtävänkuvaus:

Raskaan kaluston asentaja

Edellytämme hakijalta alan koulutusta, esimerkiksi ajoneuvo- tai koneasentaja. Tehtävässä menestyminen vaatii myös aiempaa kokemusta raskaankaluston parissa työskentelystä. Työkohteina ovat mm. monipuoliset maarakennus- ja kaivoskoneet sekä kuorma-autot. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja omaat reippaan työotteen. Erityisesti arvostamme luotettavuutta ja oikeaa asennetta. Aikaisempi hitsauskokemus katsotaan myös eduksi. Tarjoamme hyvälle tekijälle mahdollisuuden vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille.

 

Vaatimukset:

      Kokemus ja koulutustausta alalta
      Oma-aloitteinen asenne
      Voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit
      Ajokortti
      Täsmällisyys ja hyvä fyysinen kunto
      Oikeanlainen asenne työntekoa kohtaan

 

Yhteydenotto:

Jos tunnet, että olet etsimämme henkilö tähän tehtävään, ota rohkeasti yhteyttä. Soita meille tai lähetä sähköpostia alla oleviin yhteystietoihin.

Yhteystiedot:

Puhelin: Juho 044 445 5012, Pasi 050 331 5943

Sähköposti: oulu@ammattiturva.fi

Tärkein syy hakea meille töihin on ammattitaitoinen ja pätevä työyhteisömme, joka huolehtii sinusta ja kaikista työsuhteeseen liittyvistä asioista.

Olemme kasvava henkilöstöalan yritys, jonka visio on rakentaa kestävää työelämää sekä työntekijöille että työnantajille. Tavoitteenamme on luoda uudenlainen työympäristö, jossa työntekijät ja työnantajat voivat kehittyä haluamallaan tavalla. Toimimme Oulussa ja sen lähialueilla rakentamisen, kaivosalan sekä muiden teollisuudenalojen parissa. Armstrong Ammattiturva tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden uudenlaiseen ammattipolkuun ja kehittymiseen erilaisissa itseään kiinnostavissa työtehtävissä.

Palkkaus:TES / Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö, 8h
Yhteystiedot:Haapasaari, Maija
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: