Algol Technics Oy

Myyntipäällikkö Pohjanmaalle ja Pohjois-Suomeen

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 29.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 14.06.2024, 23:59
  • 14.06.2024, 23:59

Myyntipäällikkö Pohjanmaalle ja Pohjois-Suomeen

Myyntipäällikkö Pohjanmaalle ja Pohjois-Suomeen, Algol Technics Oy, Vaasa

Haemme ammattitaitoista ja oma-aloitteista myyntipäällikköä huolto-organisaatiomme tuotemyyntitiimiin. Vastuualueenasi on Pohjanmaa ja Pohjois-Suomi. Työskentelypaikkanasi on joko Kokkolan tai Vaasan toimipiste.

Tehtävässäsi muun muassa:

– Myyt teollisuusovia, lastausalueentuotteita ja nostopöytiä, ylläpidät myyntimateriaaleja ja hinnastoja, teet uusasiakashankintaa sekä kehität uusia ja olemassa olevien asiakkuuksia pitkäjänteisesti.
– Kartoitat asiakkaiden tarpeita ja tarjoat ratkaisuja asiakkaiden päivittäisen toiminnan kehittämiseen. Työ edellyttää matkustamista alueellasi.
– Olet aktiivisesti yhteydessä sisäisiin ja ulkoisiin toimijoihin. Myymäsi tuotteet kattavat usein tuotteen sekä asennuksen. Kommunikoit sujuvasti aluehuoltomme ja mahdollisten alihankkijoiden kanssa.
– Sinulla on hyvä tekninen valmius tehdä yksilöllisten ratkaisujen kartoitukset asiakkaiden / loppukäyttäjien tiloissa.
Millaista tekijää haemme? Menestyt tehtävässä, jos olet energinen, motivoidut myynnistä ja haluat aidosti rakentaa palveluillamme lisäarvoa asiakkaille. Aikaisempi kokemus teknisestä myynnistä sekä toimialakokemus erityisesti teollisuuden ja logistiikan ratkaisuista antaa hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Muukin toimialakokemus katsotaan eduksi. Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä vakuuttavaan ja jämäkkään myyntiprosessin läpivientiin. Toiminnassasi olet pitkäjänteinen, järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja yhteistyöhakuinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän asiakasrajapinnassa sekä laadukkaat tekniset ratkaisut osaavassa organisaatiossamme. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään, osaavat ja asiantuntevat kollegat sekä vahvan tukitiimin ratkaisujen rakentamisen tueksi. Meillä voit kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan ammattilaisten kanssa ja laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavat terveyspalvelut.

Palkkaus:Kuukausipalkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Tuomas Riikonen, p. 050 4357248, tuomas.riikonen@algol.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: