Algol Technics Oy

Asentaja

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 26.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Asentaja

Asentaja, Algol Technics Oy, Lahti

Haemme nyt uuteen ja todella monipuoliseen rooliin tekijää, joka on valmis tarttumaan haasteisiin. Työtehtäviin kuuluvat mm. puhallin- ja biopolttokattila-asennukset, LVI-ohjauspaneeleiden käyttöönotto ja parametrointi sekä tekniset asennus- ja huoltotyöt sekä varastonhoito. Lue eteenpäin, mitä meillä Algol Technicsillä on tarjolla!

Sinulla ei tarvitse olla mitään tiettyä koulutusta tai pätevyyksiä, mutta ymmärrys LVI-/koneasentajan tehtävistä sekä kattila-/puhallinasennuksista on eduksesi. Samoin sähkötöiden perusteet olisi hyvä osata. Myynti-, asiakaspalvelu- ja matkatyön kokemuksesta on roolissasi etua – ainakin olet niistä kiinnostunut! Arvostamme myös näppäryyttä käsityökalujen kanssa.

Asut Kanta-Hämeen seutuvilla ja voisit aloittaa työt mahdollisesti jo kesä-heinäkuun aikana. Voit olla myös vastavalmistunut tai alanvaihtaja. Sinut perehdytetään tehtäviisi huolellisesti mestari-kisälli-mallilla eli työparisi opettaa kaiken tarvittavan.

Työtehtäviesi hoitaminen edellyttää matkustamista, myyntihenkeä, ripeyttä sekä oma-aloitteista ongelmanratkaisua. Perehdytyksen jälkeen kykenet itsenäiseen työhön sekä ohjaamaan muita. Osaat kommunikoida myös englanniksi.

Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi pidempään talossa viihtyville myös ePassi-rahaa.

Haku päättyy 19.5.

Palkkaus:Tuntipalkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Lisätietoja tehtävästä antavat tiistaisin ja perjantaisin klo 13-15 tuotepäällikkö Paul Ekberg (050 044 2172) ja liiketoimintayksikön johtaja Aimo Leppinen (050 568 9061).
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: