Aimo Park Finland Oy

PYSÄKÖINNINVALVOJIA – PÄÄKAUPUNKISEUTU

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 03.04.2024, 0:00
  • Suljettu 01.05.2024, 23:59

PYSÄKÖINNINVALVOJIA – PÄÄKAUPUNKISEUTU

PYSÄKÖINNINVALVOJIA – PÄÄKAUPUNKISEUTU, Aimo Park Finland Oy, Helsinki

Aimo Park haluaa olla tärkeässä roolissa siirtymisessä älykkäämpiin kaupunkeihin ja ympäristöystävällisempään liikenteeseen. Ajattelemalla uudella tavalla ja keskittymällä ihmisiin ja heidän tarpeisiinsa uskomme, että voimme vaikuttaa asiaan. Uskomme tulevaisuuteen, jossa pysäköinti ei ole vain päämäärä, vaan myös osa matkaa.

Haluatko monipuolista, itsenäistä ja vastuullista työtä?

Etsimme nyt pysäköinninvalvojia PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Tehtävästä

Pysäköinninvalvojana sinulla on tärkeä tehtävä, joka tarjoaa monipuolista, hauskaa ja itsenäistä työtä omalla vastuualueellasi. Työ suoritetaan pääsääntöisesti yrityksen ympäristöystävällisellä täyssähköautolla liikkuen. Työ tarjoaa runsaasti vaihtelua, itsenäisyyttä ja tärkeän vastuun.

Tehtäviisi kuuluu mm.:

– Pysäköinninvalvonta vastuualueellasi
– Tarkistaa, että valvontakohteiden pysäköintiehtoja noudatetaan.
– Varmistaa, että alueella on oikeat ja selkeät opasteet.
– Opastaa asiakkaitamme paikan päällä – Pysäköintiin liittyvissä kysymyksissä
– Palveluihimme liittyvissä kysymyksissä.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ on kaksivuorotyötä, joten työajat vaihtelevat työvuoron mukaan ja siihen kuuluu myös viikonlopputöitä.

Käytämme 6 kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme

Meidän kanssamme kuulut vahvaan ja tiiviiseen tiimiin, joka työskentelee yhteistä päämäärää kohti, on aina askeleen edellä sekä edistää yrityksenä yhteiskuntaa. Työpaikalle on ominaista henkilökohtainen sitoutuminen, yhteisöllisyys sekä tiedon ja kokemusten jakaminen. Kannustavat ja tukea antavat työkaverit sekä esimiehet varmistavat, että meillä on hauskaa yhdessä.
Lisäksi tarjoamme sään mukaiset työvaatteet sekä kattavan lounas- ja hyvinvointiedun.

Koulutus

Pysäköintivalvojamme saavat perusteellisen koulutuksen työtehtävään. Koulutus antaa vahvan pätevyyden itsenäiseen työskentelyyn.

Sinusta

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla positiivinen työtä pelkäämätön asenne säässä kuin säässä, hyvät sosiaaliset taidot vaativissakin asiakaspalvelutilanteissa sekä osaat toimia harkitsevasti ja rohkeasti. Sinulla on järjestelmällinen ja huolellinen lähestymistapa työhön, vastuun ottaminen tulee sinulle luonnostaan – olet yksinkertaisesti rehellinen, avulias, valpas ja hyvä tyyppi, joka saa ihmiset ympärilläsi tuntemaan olonsa mukavaksi ja turvalliseksi.

Edellytykset:

– Voimassa oleva B-ajokortti
– Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito

Eduksi:

– Aiempi kokemus pysäköinninvalvonnasta tai muista asiakaspalvelutehtävistä
– Muu kielitaito

Työssä menestymisen kannalta arvostamme henkilökohtaista soveltuvuutta enemmän kuin aikaisempaa työkokemusta.

Hakeminen

Odotamme innolla hakemustasi, hakuaika päättyy 1.5. Haastattelemme hakijoita aktiivisesti jo hakuaikana, joten paikat voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä.

Lähetä siis hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja yrityksestämme löydät verkkosivuiltamme www.aimopark.fi (https://www.aimopark.fi/)

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä sähköpostitse rekrytointi@aimopark.fi

Hakemuksesi on lämpimästi tervetullut!

Meistä

Aimo Parkin omistaa japanilainen Sumitomo Corporation. Innovaatioihin ja ihmisten tarpeisiin keskittyvä Aimo Park työskentelee jatkuvasti kehittääkseen uusia liikkumisratkaisuja ja innovaatioita, jotka helpottavat ihmisten arkea.

Olemme Pohjoismaiden johtava pysäköintialan yritys ja työllistämme tällä hetkellä noin 800 henkilöä. Aimo Parkilla on nyt edessään jännittävä muutosmatka, jossa pyrimme olemaan alan innovatiivisin yritys. Kanssamme pääset osallistumaan uuden luomiseen! Haluamme rikastuttaa asiakkaidemme arkea älykkäillä pysäköinti- ja liikkumisratkaisuilla, joissa olemme vakuuttuneita siitä, että kaikkea ohjataan innovaatiolla. Miltä tulevaisuuden älykkäät kaupungit näyttävät itseohjautuvilla autoilla, mukautuminen lisääntyviin sähköautoihin kaupungeissa on joitain odottavia kysymyksiä. Haluamme auttaa vastaamaan näihin kysymyksiin ja edistää yhteiskuntaa, jossa ihmiset ovat aina etusijalla. Tämä todistaa, että liikenneturvallisuuden ja "jakamistalouden" kaltaiset asiat hyödyttävät tämän päivän ihmisten lisäksi myös tulevia sukupolvia.

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Emil Nidén, emil.niden@aimopark.se
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: