Ahkera Henkilöstöpalvelut Oy

Kokki keikkatyöhön

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 09.04.2024, 15:00
  • Suljettu 24.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kokki keikkatyöhön

Etsimme asiakkaillemme kokkia keikkatyöhön.

Emme vaadi kilometrien pituista ansioluetteloa, mutta työssä onnistumisen kannalta tärkeää olisi, että sinulla olisi jo aikaisempaa työkokemusta ala carte keittiössä työskentelystä.

Asiakkaillamme ei turhia jäykistellä, vaan tehdään töitä hyvällä fiiliksellä yhteen hiileen puhaltaen. Jokainen saa olla oma itsensä. Ammattitaitoasi arvostetaan aidosti. Työssä pääset loihtimaan makuhermoja hyväileviä tuotteita laadukkaista raaka-aineista, sekä mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi erilaisissa ravintoloissa.

Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti pitkin vuotta. Tämä työ siis soveltuu hyvin esim. opiskelujen oheen tai lisätyöksi. Työkohteet painottuu pääosin Tampereen keskustaan. Keikkatyöntekijänä saat itse valita milloin olet käytettävissä, kuinka paljon töitä haluat tehdä ja missä. Sinä määräät tahdin! Kuulostaa hyvältä, eikö?

Toimi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Jätä hakemuksesi Hae työpaikaa -painikkeen kautta.

Ahkera Crew on maanläheinen ravintola-alan ammattilaisten henkilöstönvälityspalvelu ja kohtaamispaikka. Vankkaa osaamistamme ovat sekä henkilöstövuokraus että suorarekrytoinnit. Alalla, jossa henkilökuntatarpeet saattavat vaihtua hyvinkin nopealla aikataululla, vaivaton toimintamalli ja tuttu asioiden hoitaja ovat Ahkera Crewn ehdoton vahvuus. Kauttamme pääset vaivattomasti osaamistasi vastaaviin työtehtäviin mielenkiintoisissa paikoissa tai löydät juuri oikean tekijän tarpeeseesi. Palvelemme sekä työntekijää että työnantajaa – henkilökohtaisesti. Meillä ymmärretään, että liiketoiminnan peruste on ihmiset.

Osaamisalue: