Agentor Oy

Energiateknikko Jepuan Perunalle

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

Energiateknikko Jepuan Perunalle

Energiateknikko Jepuan Perunalle, Agentor Oy, Vaasa

Oletko kiinnostunut energiateknologian kehittämisestä ja etsit uutta haastetta?Jos vastasit kyllä, tämä on sinulle!

Etsimme asiakkaallemme Jepuan Perunalle energiateknikkoa vakituiseen työsuhteeseen Jepualle!

Jepuan Peruna etsii innostunutta ja aikaansaavaa energiateknikkoa, joka keskittyy erityisesti energia-asioiden tekniseen kehittämiseen. Tule osaksi heidän tiimiään ja ota seuraava askel urallasi!

Tehtävät:

Energiateknikkona vastaat tilojemme toiminnan, hoidon ja huollon optimoinnista energian suhteen (lämmitys, jäähdytys, höyry, ilmanvaihto, automaatio). Teet vianmäärityksiä ja suoritat (usein täysin itsenäisesti) kiinteistöjemme energiajärjestelmien valvontaa, hoitoa ja kunnossapitoa.

Vastaat myös yhtiön energiateknologian kehittämisestä ja osallistut yhtiön kehitysprojekteihin. Energiateknikko työskentelee myös tiettyjen hallinnollisten tehtävien parissa, kuten erilaisten energiaraporttien laatimisessa. Saatat myös joutua avustamaan yrityksen tuotantoa kiinteistötekniikan ja energian asiantuntemuksella.

Toivomme sinulta:

– Työkokemusta teknisistä tehtävistä, mieluiten energia-alalta. Eduksi katsotaan ympäristö- ja energiatekniikan, sähkön ja automaation, jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien sekä vedenkäsittelylaitosten tuntemus.

– Olet tiimipelaaja, jolla on mahdollisesti jo kokemusta energiatehokkuuteen ja kestävään kehitykseen keskittyvästä projektinjohtamisesta. Stressinsietokyky ja kyky hallita useita kokonaisuuksia samanaikaisesti ovat tärkeitä ominaisuuksia sinussa.

– Arvostamme suomen, ruotsin ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme:

– Mielenkiintoista ja haastavaa tehtävää perunanjalostuksen johtavassa yrityksessä. Työssäsi tulokset näkyvät konkreettisesti ja lisäksi tarjoamme erilaisia henkilöstöetuuksia.

– Saat mahdollisuuden työskennellä innovatiivisten projektien ja energiaratkaisujen parissa!

Lähetä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 26.5.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessista vastaa ja lisätietoja hakuprosessista antaa Agentor Oy:n konsultti Alexander Nyman, puh. 044 766 1848, alexander.nyman@agentor.fi.

Jepuan Peruna on johtava tyhjiöpakattujen perunatuotteiden valmistaja ravintola- ja elintarviketeollisuudelle. Yritys työllistää noin 40 henkilöä Jepuan toimipisteessämme. Yhtiöllä on nyt edessään kehitysvaihe, joka tuo mukanaan uusia vaatimuksia projektijohtamiselle ja osaamiselle näillä alueilla.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Alexander Nyman, alexander.nyman@agentor.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: