Adecco Finland Oy

Kirjanpitäjä, sijoituslaskenta – Ilmarinen

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 26.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 24.07.2024, 23:59
  • 24.07.2024, 23:59

Kirjanpitäjä, sijoituslaskenta – Ilmarinen

Kirjanpitäjä, sijoituslaskenta – Ilmarinen, Adecco Finland Oy, Helsinki

Tässä tehtävässä, sinulla on mahdollisuus kasvaa sijoituskirjanpidon ja -verotuksen erityisosaajaksi. Jos viihdyt jatkuvasti kehittyvässä ja nopeatempoisessa sijoitusmaailmassa, tämä on taatusti yksi parhaista ja laaja-alaisimmista paikoista, jonka voit alalta löytää. Tule rakentamaan kanssamme parempaa työelämää!

Ura Ilmarisessa on mahdollisuus sekä luoda että kokea parempaa työelämää. Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä.

Ilmarisen sijoitustoiminta on maailmanlaajuista. Hallinnoimme lähes 60 miljardin arvoista sijoitussalkkua ja työskentelemme erittäin kattavasti eri sijoitusinstrumenttien parissa. Sijoitusorganisaatiomme koostuu lukuisista alan ammattilaisista, joiden kanssa pääset tekemään töitä ja oppimaan.

Ilmarisen sijoituslaskennan tiimissä hoidetaan mm. sijoitusten osakirjanpitoa sisältäen kuunvaihteen arvostus- ja jaksotusviennit, pääkirjatäsmäytykset, tilinpäätöstehtävät ja sijoitusten verotustehtäviä, viranomaisraportointia sekä osallistumista tilintarkastukseen.

Sijoituslaskennan tehtävissä työskentelet tiiviisti niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa kuten salkunhoitajat, kauppojen selvityksen ja riskienhallinnan asiantuntijat, tilintarkastajat kuin viranomaistahot. Aikaisempaa kokemusta sijoitusinstrumenteista tai niiden verotuksesta sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla, mutta se olisi kutenkin erittäin arvokas lisä. Ennen kaikkea työkokemus kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä sekä kiinnostus sijoitusinstrumenteista ja veroasioista on ensisijaisen tärkeää.

Ilmarisen sijoituslaskennan tehtävät tarjoavat ennen kaikkea loistavan mahdollisuuden oman ammattiosaamisesi kehittämiselle. Arvopaperimarkkinoiden sääntelymuutokset ja uudet sijoitusinstrumentit takaavat jatkuvan oppimisen ja perehtymällä lainsäädännöllisiin kysymyksiin ja niiden soveltamiseen sijoitusten kirjanpidossa voit kasvaa sijoituslaskennan ja -kirjanpidon erityisosaajaksi.

Osallistumalla sijoituslaskennan tiimin sisäiseen tehtäväkiertoon pääset oppimaan koko sijoituskirjanpidon tehtäväkentän ja saamaan arvokasta kokonaisnäkemyksestä Ilmarisen sijoituslaskennasta. Rooli on hyvin itseohjautuva ja voit hyvin pitkälti rakentaa työpäiväsi itsesi näköisiksi, luonnollisesti mm. kuukausi- ja kvartaaliraportointien muodostaessa tietyt raamit työskentelylle.

Etenkin oma-aloitteisuutta ja oppimiskykyä tarvitaan, sillä tehtäväkenttä on laaja ja vaihteleva; sinun tulee kyetä hallitsemaan oma ajankäyttösi ja olla valmis ottamaan asioista itse selvää. Koska tulet olemaan säännöllisesti tekemisissä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä Suomessa että ulkomailla, sujuvaa englannin kielen taitoa vaaditaan niin puhutussa kuin kirjallisessa muodossa työkielen muuten ollessa suomi.

Tehtävää voidaan muokata/rakentaa niin nuoremmalle kuin kokeneemmallekin kirjanpidon osaajalle ja kirjanpitotaustasi voisi olla esimerkiksi taloushallinnosta, tilintarkastustoimistosta tai pankki- ja vakuutusalaltakin. Tiukkoja tutkintovaatimuksia ei ole mutta esimerkiksi laskentatoimen tai rahoituksen opinnot tukevat tehtävässä onnistumista.

Tehtävä on vakituinen ja toimisto sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa paraatipaikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työajat ovat normaalit toimistotyöajat maanantaista perjantaihin hybridimallilla. Töiden aloitus on sovittavissa joustavasti ideaaliajankohdan ollessa maalis-huhtikuun aikana.

Lisäinfot, kyselyt ja kaikki muukin utelu:

Executive Search Consultant
Mika Laakso / mika.laakso@adeccogroup.com / 0405680674

Muutamat pro tipsit:

– kerro taloushallinnon osaamisestasi etenkin kirjanpidon tehtävien osalta

– avaa kiinnostustasi sijoitustoiminnan maailmaan

– kerro hieman suunnitelmistasi työurasi kehityksen osalta

– palkkatoiveesi ja mahdollinen aloitusajankohta

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Mika Laakso, mika.laakso@adeccogroup.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: