Aallon Pohjoinen Oy

Taloushallinnon erityisasiantuntija – kirjanpitäj

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

Taloushallinnon erityisasiantuntija – kirjanpitäj

Taloushallinnon erityisasiantuntija – kirjanpitäj, Aallon Pohjoinen Oy, Oulu

Haluaistiko olla osa taloushallinnon kovinta kärkeä? Tule mukaan Aallon Harjalle, kasvavaan ammattilaisten joukkoon! Etsimme juuri sinua asiakasvastuullinen konsernikirjanpitäjä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, jossa toimit sinulle henkilökohtaisesti nimettyjen asiakkaiden luottokumppanina ja vastaat heidän taloushallinnosta yhdessä tiimisi muiden ammattilaisten kanssa. Olet hakemamme henkilö, jos haluat vastuullisia, monipuolisia ja haastavia tehtäviä, joita pääset ratkomaan konserniasiakkuuksiemme parissa. Tukenasi ovat oman toimistomme ammattitaitoiset taloushallinnon tiimit sekä konsernimme ammattilaiset ympäri Suomen.

Tarjoamme kattavat koulutusmahdollisuudet ja kehitämme osaamistasi vastaamaan alan nykyisiin sekä tuleviin tarpeisiin. Tehtävän menestyksekkääseen hoitoon vaaditaan aiempaa työkokemusta konsernikirjanpidosta ja eduksi on kokemus Netvisor/Fivaldi/Procountor ohjelmistoista. Toivomme sinulla olevan KLT-tutkinto. Tuemme tutkinnon suorittamisessa.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut. Käytössäsi ovat laajat työterveyshuollon palvelut ja kattava työkykyvakuutus. Lisäksi annamme sinun käyttöösi joustoedun, jota voi käyttää liikuntaan, kulttuuriin, hierontaan, hyvinvointiin tai työmatkoihin. Työntekomahdollisuutemme ovat joustavat. Voit työskennellä täysin etänä, toimistolla tai hybridinä liukuvaa työaikaa hyödyntäen.

Toimimme Aallon arvojen mukaisesti: Osaan, Palvelen, Huolehdin, Kehityn ja Tilitoimistoni. Muodostamme monimuotoisen yhteisön, työpaikan ja asiantuntijaorganisaation, jossa jokainen meistä voi työskennellä ylpeyttä, tyytyväisyyttä ja yhteenkuuluvuutta tuntien.

Tutustu meihin lisää verkkosivuillamme ja lue Hae töihin-osiosta, mitä tarjoamme sekä mitä odotamme sinulta työntekijänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelujohtaja Pauliina Räisänen, pauliina.raisanen@aallon.fi, +358 40 593 7675

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, niin lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana, joten paikka saatetaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Meille voit hakea joko pelkällä LinkedIn profiililla tai vaihtoehtoisesti CV:llä.

Palkkaus:sop.mukaan
Työkokemus:yli 5 vuotta
Työ alkaa:sovitaan yhdessä
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö, 7,5h
Yhteystiedot:Pauliina Räisänen
Palvelujohtaja
pauliina.raisanen@aallon.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: