Täyttö Oy

Rengasasentajia sesonkiin Riihimäelle!

  • Sijainti Riihimäki
  • Julkaistu 12.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Rengasasentajia sesonkiin Riihimäelle!

Rengasasentajia sesonkiin Riihimäelle!, 3 paikkaa, Täyttö Oy, Riihimäki

OHOI! Hieman jo kokemusta ja kosketusta renkaidenvaihtoon? Jos kyllä, niin hae meille RENGASASENTAJAKSI Riihimäelle – Lue lisää!

Nyt paikkoja auki kevään rengassesonkiin RENGASASENTAJILLE Riihimäelle!

Työssäsi teet asiakkaiden henkilöautoihin renkaiden kausivaihtoja ripeässä tahdissa osana huumorintajuista työporukkaa. Autoalan koulutus tai aiempi kokemus rengastöistä on iso etu tehtävään, mutta saat työhön myös kattavan perehdytyksen!

Työ vaatii ripeyttä, hyvää kuntoa ja oma-aloitteisuutta – tarkkuutta unohtamatta! Työt alkavat arviolta huhtikuun aikana, ja kestävät keleistä sekä sesongista riippuen 5-15 viikkoa. Hyvälle tekijälle mahdollisuus vakinaistua töihin sesongin jälkeen!

Pssst! Meillä muuten palkan saa sesonkityöntekijät JOKA VIIKKO! Palkkaus sopimuksen mukaan, sekä meillä myös jokaisella työntekijällä mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään!

Kiinnostuitko näistä hommista? Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Teemulle! Valintoja tehdään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan+ lisä (ks. ilmoitus)
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sesongin mukaan, ks. ilmoitus
Työn kesto:1 – 3 kk, Mahdollisuus pidempään työsuhteeseen
Työaika:kokoaikatyö, Päivittäinen: ma-pe, 8-16
Yhteystiedot:Teemu Kuosmanen, puh. 050 377 8557 tai teemu@taytto.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: