Wirestaff Oy

Sukittaja Seinäjoelle

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 18.10.2023, 10:00
  • Suljettu 31.10.2023, 23:59

Sukittaja Seinäjoelle

Haemme nyt asiakkaallemme työntekijää putkistosaneerauksiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen Seinäjoelle!

Virra Talotekniikka tarjoaa toimivimman kokonaispalvelun putkistojen saneeraukseen koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Kouvolassa, Lahdessa, Lempäälässä, Liedossa, Oulussa ja Seinäjoella. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme asiakkaiden tarpeiden mukaan ja hallitsemme niin sukituksen kuin muutkin putkiremonttimenetelmät. Olemme hybridiremonttien asiantuntija ja edelläkävijä. Toimintamme ajuri on halu helpottaa suomalaisten asumista. Kun me hoidamme putkien saneerauksen, asiakas voi nauttia taas kymmeniä vuosia asumisesta viemärien ja vesijohtojen olemassaolon unohtaen.

Etsimme nyt hyvällä asenteella varustettua ammattitaitoista tekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Seinäjoelle. Työ alkaa 6kk:n vuokratyösuhteena WireStaffin kautta, minkä jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua suoraan Virra Talotekniikalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toivomme että sinulla on työtä pelkäämätön asenne sekä sekä vahva osaaminen sukitustöistä. Myös muusta talotekniikka-alan työkokemuksesta tai koulutuksesta on etua. Toivomme myös, että sinulla on vähintään B-ajokortti.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän alansa kärkipaikassa sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Tarjoamme myös kannustavan ja kehittävän työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä!

Lisätietoja: Antti Naskali 040 307 5208, antti.naskali@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.