Soite

Sairaanhoitajan toimi Perhonjokilaakson vastaanotoilla

  • Sijainti Veteli
  • Julkaistu 22.05.2023, 10:00
  • Suljettu 05.06.2023, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitajan toimi Perhonjokilaakson vastaanotoilla

Keski-Pohjanmaan Hyvinvointialueella Soitessa on haettavana 22.5.-5.6.2023 klo 12.00 mennessä

SAIRAANHOITAJAN TOIMI

1.7.2023 alkaen

Oletko sinä sairaanhoitaja, joka haluaisi työskennellä iloisessa ja energisessä työyhteisössämme perusterveydenhuollon vastaanotoilla Perhonjokilaaksossa? Tervetuloa osaavaan, uudistuvaan ja monipuolisesti palvelevaan ihmisen kokoiseen terveyskeskukseemme!

 

Tunkkarin, Perhon ja Halsuan vastaanotoilla on juuri sinulle sopiva, mielenkiintoinen, monipuolinen ja värikäs työ. Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja jakaa osaamistasi. Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Ensisijainen sijoituspaikkasi on Lesti- ja Perhonjokilaakson vastaanotot. Kelpoisuusehtona toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Toivomme sinun olevan työtavoiltasi asiakaspalveluhenkinen, joustava ja kykenevän myös itsenäiseen työskentelyyn. Sopeudut nopeasti muuttuviin työtilanteisiin ja pidät ihmisten kanssa työskentelemisestä. Vastaanotolla olet osana asiantuntevaa ja moniammatillista tiimiämme. Työssäsi sinua tukee kollegiaalinen työyhteisö. Toimea haetaan täyttämällä sähköinen hakemus www.soite.fi/tyopaikat  –sivulla. Sähköiseen hakemukseen liitetään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun.

Ennen toimen täyttämistä valitun tulee esittää hyvinvointialueen työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudesta sekä lausunto huumausaineseulan tuloksesta. Valituilla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotesuoja. Toimen täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Taru Tuomivaara, puh. 040-8045024 /taru.tuomivaara@soite.fi tai vastuualuejohtaja Pilvi Norrena, puh. 040-804 5009 / pilvi.norrena@soite.fi

Osaamisalue: