Nurmijärven kunta

Koulunkäynnin ohjaajan sijaisuus Seitsemän veljeksen koulussa

  • Sijainti Rajamäki
  • Julkaistu 07.12.2022, 12:00
  • Suljettu 21.12.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koulunkäynnin ohjaajan sijaisuus Seitsemän veljeksen koulussa

Nurmijärvi – paremman arjen ilmiö 

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Kunnan palveluksessa työskentelee noin 1700 eri alojen ammattilaista. 

Oletko sinä uusi ilmiöntekijä? 

Koulutuspalvelut hakee työsopimussuhteista 

KOULUNKÄYNNIN OHJAAJAA sijaisuuteen Seitsemän veljeksen kouluun.

Koulunkäynnin ohjaajan työaika on 30 tuntia viikossa.  Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde kestää 3.6.2023 saakka. 

Koulunkäynnin ohjaajan tehtävänä on avustaa erityistä apua tarvitsevia oppilaita selviytymään koulutyön päivittäisissä tilanteissa.  

Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinnon (aikaisemmin koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto) tai vastaavan ammattitutkinnon suorittaminen (esim. lastenhoitaja, lähihoitaja tai nuoriso-ohjaaja). 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Seitsemän veljeksen koulun rehtori Jyrki Lihr, puh. 040 317 4173. 

Hakuaika päättyy 21.12.2022 klo 16.00 tai sopivan hakijan löytyessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Odotamme yhteydenottoasi!

Osaamisalue: