Siun sote

Sairaanhoitaja: 24/7 yhteiset palvelut, Joensuu; määräaikainen (id6704)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 21.09.2022, 12:00
  • Suljettu 10.10.2022, 13:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja: 24/7 yhteiset palvelut, Joensuu; määräaikainen (id6704)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 16.10.2022 mennessä SAIRAANHOITAJAA 24/7 alueelle sijaisuuteen 31.1.2023 saakka 

Tätä tilaisuutta ja haastetta ei kannata ohittaa.

Haemme 24/7 akuuttikeskukseen sairaanhoitajaa ”sissiksi”. Yhteisiä sissejä on 6 sairaanhoitajaa, jotka toimivat Yhteispäivystyksessä, Päivystysosastolla ja Sähköisissä 24/7-palveluissa äkillisten poissaolojen sijaisena. Työ on vaihtelevaa, antoisaa, mielenkiintoista ja  antaa hyvän osaamisen ja kokonaiskuvan akuuttihoitotyöstä ja päivystyspotilaan hoitopolusta. Työhön perehdytetään. Työpäivistä vähintään puolet sijoittuu Yhteispäivystykseen. Työ on jaksotyötä ja myös yövuoroja on. Työvuorotoiveet ja lomatoiveet toteutuvat pääosin hyvin.

Etsimme joukkoomme muutoskyvykästä ja positiivisista henkilöä. Työtehtävän menestyksestä hoitamista auttaa, jos pidät akuutista ja vaihtelevasta työstä, sekä vuorotyöstä yövuoroja kaihtamatta. Katsomme eduksi, jos sinulla on jo valmiiksi työkokemusta akuuttihoitotyöstä. Potilaamme tulevat Yhteispäivystyksestä kaikkina vuorokaudenaikoina. Meillä hoidetaan eri erikoisalojen potilaita nopeassa osastoprosessissa. Hoidamme myös päihdepotilaita. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mahdollisuuden oppia joka päivä uutta, huiput työkaverit, sekä työilmapiirin, jossa on hyvä tehdä työtä. 

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Sijaisuudessa huomioidaan myös loppuvaiheen sh-opiskelijat. 

Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löytyessä. 

Tehtäväkohtainen palkka on 2658 e / kk.

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- terveydenhuollon uusi (SOTE-sopimus) mukaisesti.   

Kysy lisätietoja osastonhoitaja Pirkko Hämäläinen, pirkko.hamalainen@siunsote.fi,  p.013 330 3985

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 21.9.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Osaamisalue: