RekryDiili Oy

Teollisuussähköasentaja

  • Sijainti Nokia
  • Julkaistu 12.08.2022, 0:00
  • Suljettu 29.08.2022, 0:00

Teollisuussähköasentaja

Haemme nyt asiakasyrityksellemme teollisuussähköasentajaa sähköautomaatioasennustehtäviin Tampereelle!

Nyt haussa mielenkiintoinen työtehtävä asiakasyritykseemme, joka tarjoaa teollisuuden ja kiinteistöjen sähkö-ja automaatiotekniikan palveluja.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Olet tehtävään sopiva henkilö, jos sinulla on kokemusta teollisuuden sähköautomaatioasennustöistä sekä teollisuuden kunnossapidosta. Eduksi katsotaan logiikoiden hallinta (PLC) ym.

Lisäksi sinulla tulee olla sähkötyöturvallisuuskortti, työturvallisuuskortti sekä sähkömiehen hätäensiapukurssi suoritettuna. Työ on päivätyötä, mutta matkustusvalmiutta tulisi olla jonkin verran Suomessa sekä myös ulkomailla. 

Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksen ja CV:n osoitteeseen www.rekrydiili.fi ja/tai soita Jukka Saarijärvi p. 040 143 8507.

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstöpalvelutalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä headhunting.

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.