Parhaat työkalut rekrytointeihin

Parhaat työkalut, joilla saat rekrytointeihin ylivertaisen osumatarkkuuden – LAURA™, Rekrytointi.com ja tekoälypohjainen suosittelu

LAURA Rekrytointi Oy Rekrytointi, Rekrytointimarkkinointi, Suorahaku

Kun käytössäsi olevat työkalut toimivat hyvin yhteen, on rekrytointi huomattavasti helpompaa. LAURA™-palvelun lisäksi tarjoamme rekrytointiavuksesi Rekrytointi.com -työpaikkasivuston ja Rekrytointi.com Osaajapankin, jotka molemmat on suunniteltu helpottamaan työnhakijan ja rekrytoijan kohtaamista. Rekrytointi.comin työpaikkojen tekoälypohjainen suosittelu tuo rekrytointi-ilmoituksiin entistäkin kohdistetumpaa liikennettä. Seuraavaksi kerromme lisää työkaluistamme, jotka ovat auttavat sinua löytämään ja rekrytoimaan huippuosaajia sujuvammin.

LAURA™:n ja Rekrytointi.comin välinen integraatio

Ilmoittaessasi työpaikasta LAURA™-palvelussa, voit muutamalla klikkauksella lisätä rekrytointi-ilmoituksen Rekrytointi.comiin ja hyödyt kattavasta näkyvyydestä koko Rekrytointi.com-verkostossa. Pääset myös helposti valitsemaan haluamasi lisänäkyvyydet ilmoituksellesi.

Lisänäkyvyysvaihtoehdot Rekrytointi.comissa
Kuvankaappaus LAURA™-palvelusta, jossa Rekrytointi.com näkyvyys sekä lisänäkyvyydet on helppo valita rekrytointienne tueksi

Työpaikkojen tekoälypohjainen suosittelu Rekrytointi.comissa

Rekrytointi.comissa julkaistut rekrytointi-ilmoitukset saavat viikoittain näkyvyyttä myös tekoälyavusteisen työpaikkojen suosittelun kautta. Osaaja saa oman osaamisensa perusteella suosituksia niistä työpaikoista, jotka löytyvät Rekrytointi.comista. Alla olevassa kuvassa esimerkiksi Tietoliikennealan projektipäällikkönä toimineelle henkilölle suositeltuja työpaikkoja. Suositukset tuovat siis ilmoitukseen kohdistettua yleisöä, joiden osaaminen sopii avoinna olevaan paikkaan.

Tekoälypohjainen suosittelu parhaimmillaan parantaa hakijoiden laatua ja vie rekrytointi-ilmoituksen kävijät suuremmalla prosentilla täyttämään hakulomaketta. Näin myös avoin työpaikka löytää tekijänsä nopeammin.

Tekoälypohjainen suosittelu työpaikoista
Esimerkki työpaikkojen tekoälypohjaisesta suosittelusta Rekrytointi.com Osaajapankin käyttäjälle

Lue lisää, mitä työpaikkojen tekoälypohjainen suosittelu käytännössä tarkoittaa.

Osaajien etsiminen oman hakijakannan ulkopuolelta, Rekrytointi.com Osaajapankista, onnistuu sekin LAURA™n kautta

Tarkasti suunniteltu rekrytointiprosessi ei aina takaa oikean osaajan löytymistä ja silloin osaajien etsiminen oman hakijakannan ulkopuolelta voi olla paikallaan. LAURA™-palveluun on tuotu kesäkuussa 2021 entistä helpompi siirtymä Rekrytointi.com Osaajapankkiin, jonka kautta asiakkaamme voivat löytää osaajia heillä avoinna oleviin työpaikkoihin.

Rekrytointi.com Osaajapankki on Suomen nopeimmin kasvava osaajapankki – sieltä löytyy tällä hetkellä jo yli 160 000 osaajaa!

Osaajien etsiminen oman hakijakannan ulkopuolelta - Rekrytointi.com Osaajapankki

Lue lisää, miksi osaajien etsiminen oman hakijakannan ulkopuolelta kannattaa.

Rekrytointi.com Osaajapankki tukena positiivisen hakijakokemuksen luonnissa

Rekrytointi.com Osaajapankki tuo työnhakijoillenne helppoutta työnhakuun. Kun työnhakija saapuu täyttämään avoimen työpaikanne hakulomaketta, voi hän valita aiemman hakemuksensa hyödyntämisen lisäksi mahdollisuuden käyttää osaajaprofiiliaan. Hakija pääsee hakulomakkeen kautta kirjautumaan Osaajapankkiin tunnuksillaan ja hänen tietonsa siirtyvät automaattisesti osaajaprofiilista hakulomakkeelle.

Tämä työnhakutapa mahdollistaa yhä helpomman hakuprosessin LAURA™-asiakkaiden työnhakijoille, kun osaajaprofiilia voi hyödyntää hakemuksen pohjana. Olemme saaneet hyvää palautetta tästä näppärästä ominaisuudesta ja se parantaa hakijakokemusta, kun samoja tietoja ei tarvitse täyttää moneen kertaan eri hakulomakkeille.

Osaajaprofiilin hyödyntäminen työhakemuksen pohjana

Lue myös 10 helppoa oivallusta, miten rakennat työnantajakuvaa ja hakijakokemusta rekrytoinneissa.

Haluatko sinäkin helpottaa teistä kiinnostuneiden osaajien työnhakua ja parantaa samalla työnantajakuvaa?

Tutustu LAURA™-palveluun ja ota yhteyttä! Keskustellaan lisää ja löydetään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu.

Tekoälypohjainen suosittelu ja parhaat työkalut rekrytointeihin
LAURA™, Rekrytointi.com ja tekoälypohjainen suosittelu tuovat rekrytointeihin ylivertaisen osumatarkkuuden