WorkPower Oy

Haalariharjoittelija, KESÄTYÖ

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 04.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Haalariharjoittelija, KESÄTYÖ

Haalariharjoittelija, KESÄTYÖ, 8 paikkaa, WorkPower Oy, Tampere

Me olemme WorkPower – työpaikka, jossa unelmat rakentuvat ja betonipöly on arkemme glitteriä.

Olemme supisuomalainen henkilöstöalan mestari, jossa on paiskittu hommia yli 20 vuoden ajan. Joka vuosi työllistämme lähes sata loistotyyppiä kesätöihin rakennusalalle.

Nyt etsimme innokkaita ja alasta kiinnostuneita haalariharjoittelijoita asiakasyritystemme työmaille kesäksi 2024. Haalariharjoitteluun kuuluvat työmaan avustavat tehtävät, mm. erilaiset kanto – ja raivaustehtävät, työmaan ylläpitosiivous, sekä oman kokemuksesi mukaan myös kokeneimpien tekijöiden avustaminen. Joten, mikäli sinulla sattuu olemaan jo aikaisempaa rakennusalan työkokemusta, kerro siitä hakemuksessasi, niin katsomme sinulle osaamistasi vastaavia työtehtäviä ja pyrimme ottamaan huomioon myös omat toiveesi, sekä sinua itseäsi kiinnostavat kohteet. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa rakennusalan työkokemusta, vaan hyvällä asenteella ja oppimishaluisella työotteella pääset hyvin alkuun! Haalariharjoittelun aikana pääset näkemään useampia erilaisia uudis -ja korjausrakentamisen kohteita, sekä tietysti työmaan etenemisen mukaan monipuolisesti erilaisia työvaiheita. Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti https://tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/verkkokurssit/#da0511cd sekä täysi-ikäisyys.

Töitä on tarjolla toukokuusta syyskuulle, aloitus sovittavissa joustavasti. Rakennusalalla työaika pääsäääntöisesti ma-pe 7.00-15.30 ja palkan maksamme aina rakennusalan TES mukaisesti, palkan ollen kokemuksesi mukaan 11,72 ?/h-13,20 ?/h + TES mukaiset lisät.

Ymmärrämme, että elämä ei pyöri pelkän raksan ympärillä – meillä voit työskennellä niin kuin sulle parhaiten sopii, oli se sitten täysillä tai osa-aikaisesti. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja saat tukea ja ohjausta välittävältä raksatiimiltämme, kun kehität taitojasi rakennusalan ammattilaisena.

Töiden lomassa saat jalan oven väliin ja pääset verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa. Meillä sinulla on mahdollisuus sovittaa duunit ja opiskelut yhteen, joten voit vaikkapa työskennellä opintojen ohessa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi verkkosivujemme kautta niin olemme sinuun yhteyksissä mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Katri Mäkinen – p. 040 832 4363

Ira Martin – p. 040 6766 383

Avainsanat: kesäduuni, kesätyö, haalariharjoittelu, raksa, harjoittelu, Tampere, Pirkanmaa, kesä, 2023

Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:kesä 2024
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Lisätietoja Katri Mäkinen p. 040 832 4363, Ira Martin p. 040 6766 383
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: