Wirestaff Oy

Varaston työnjohtaja

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 19.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 0:00
  • 05.05.2024, 0:00

Varaston työnjohtaja

Prima Pet Premium Oy on lemmikkieläinruokien ja -tarvikkeiden maahantuoja ja valmistaja, jonka tuotemerkkejä ovat Hau-Hau Champion, PrimaDog, PrimaCat sekä Freddy ja Birdy. Yli 20 vuoden aikana olemme kasvaneet yhdeksi merkittävimmistä lemmikkialan toimijoista Suomessa. Meille lemmikkien hyvinvointi on kunnia-asia, ja toimitamme lemmikeille huipputuotteet vastuullisesti ja ammattitaidolla. Prima Pet Premium Oy kuuluu tšekkiläiseen Vafo Groupiin, jolla on toimintaa seitsemässä maassa Euroopassa. Panostamme myös voimakkaasti kotimaiseen tuotantoon ja olemmekin avanneet Nokialle uuden koirien kuivaruokatehtaan. Tutustu meihin osoitteessa: www.primapetpremium.fi.

Haussa ammattitaitoinen TYÖNJOHTAJA varastolle.

Etsimme motivoitunutta ja kokenutta työnjohtajaa lemmikkieläinruokien varastolle. Varastomme on juuri muuttanut uusiin tiloihin Nokian Kolmenkulmaan ja käytössämme on varastonhallintaohjelmana Leanware WMS ja toiminnanohjausjärjestelmänä Microsoftin Dynamicsin NAV. Tärkein tehtäväsi on toimia esihenkilönä 20 hengen logistiikkatiimille. Vastaat tehtävässäsi päivittäisten tilausten lähtemisestä yhdessä muun työnjohdon kanssa.  Toimit tehtävässä varastopäällikön tukena ja raportoit työssäsi hänelle. Pääset kehittämään uuden varaston toiminnallisuutta ja juuri käyttöönotetun WMS-järjestelmän määrityksiä.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta esihenkilötyöstä sisälogistiikan alalta, erityisesti varastotoiminnoista
  • Vahvaa ymmärrystä varastonhallintajärjestelmistä, erityisesti Leanware WMS:stä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi logistiikka-alalta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä motivoida tiimiä kohti yhteisiä tavoitteita
  • Ongelmanratkaisutaitoja ja proaktiivista työskentelyotetta
  • Englannin kielen taitoa

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kasvavalla lemmikkieläinalalla ja menestyvässä yrityksessä. Pääset mukaan mielenkiintoiseen ja merkitykselliseen työhön Suomen tunnetuimpien lemmikkieläinbrändien parissa. Meillä on iloinen ja lämminhenkinen työyhteisö sekä hyvät työsuhde-edut.  Meillä on mahdollisuudet jatkuvaan osaamisen kehittämiseen kansainvälisesti toimivassa konsernissa. Varastotiimi on tukenasi tehtävässä onnistumisessa. Arvostamme avoimuutta ja kaikkea toimintaamme ohjaa henkilöstömme, lemmikki-ihmisten ja lemmikkien hyvinvointi. Arvojemme mukaisesti meillä jokainen kantaa vastuun omasta tontistaan ja yhteisestä tavoitteestamme. Kokeilemme, saamme epäonnistua ja teemme mitä lupaamme.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään kesäkuun alussa.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Työskentely tapahtuu arkisin klo 8-16 tai 9-17. Palkkaus määräytyy kokemuksesi mukaan. Palkkahaitari on noin 3000-4000 €/kk.

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Rekrytoinnista vastaa Wire Henkilöstöpalvelut Oy.

Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. 

Kaikki lisätiedot: Ville Kangasmäki, puh. 044 901 6930, ville.kangasmaki@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset.

Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.