Wippii Work Oy

Menekinedistäjä Vaasaan keikkatyöhön, Reduna Grou

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Menekinedistäjä Vaasaan keikkatyöhön, Reduna Grou

Menekinedistäjä Vaasaan keikkatyöhön, Reduna Grou, Wippii Work Oy, Vaasa

Reduna Group AB on vähittäiskauppayritys, joka kokoaa saman katon alle myymälämarkkinoinnin, sosiaalisen median, tuotannon, suunnittelun ja logistiikan. Reduna Group on yksi johtavista kaupan markkinointitoimistoista elektroniikka-, tietokone- ja videopeliteollisuudessa, ja se on kasvanut viime vuosina myös muilla toimialoilla.

Etsimme nyt asiakkaallemme Reduna Groupille reipasta ja oma-aloitteista menekinedistäjää Vaasaan keikkatyöhön. Työssä vaaditaan oman auton käyttömahdollisuutta työn liikkuvan luonteen vuoksi.

Menekinedistäjän tehtäviin kuuluu esimerkiksi hyllypäätyjen rakentaminen, tuotteiden esillelaitto ja mainospostereiden vaihto kodinelektroniikkamyymälöissä, kuten Giganteissa. Työn ohjeistus ja raportointi tapahtuu englanninkielisen sovelluksen kautta, joten työssä vaaditaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Työtä tehdään vaihtelevasti eri myymälöiden välillä, joten edellytämme hakijoilta joustavuutta työlokaation suhteen sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävässä tarvitaan myös sosiaalisia taitoja, jotta yhteistyö eri osapuolten välillä sujuu saumattomasti.

Työtä on tarjolla satunnaisesti keikkaluontoisena riippuen loppuasiakkaan projekteista. Tehtävään tehdään 12 kuukauden määräaikainen työsopimus 0-37,5h viikkotunneilla. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville ma-pe klo 11-19 väliselle ajalle. Tässä tehtävässä työllistyt Wippii Work Oy:n työntekijäksi.

Hakijoilta edellytämme

– hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
– omaa autoa
– puhelinta, johon saat ladattua työssä tarvittavan sovelluksen
– omatoimisuutta.

Eduksi katsomme

– kiinnostuksen ja tuntemuksen tuotteita kohtaan
– ruotsin kielen taidon.

Sinulle tarjoamme

– mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän
– joustavat työajat
– kilometrikorvaukset työajoista.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 13,20€/h
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:osapäivätyö, 0.0-37.5 tuntia viikossa
Hakemus:Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.
Yhteystiedot:Aittolampi, Veera , veera.aittolampi@wippiiwork.com, 0403519306
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: