Wideflow Oy

SharePoint-asiantuntija

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

SharePoint-asiantuntija

SharePoint-asiantuntija, Wideflow Oy, Kokkola

Wideflow on prosessiteollisuuden investointiprojektien onnistumisen parantamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Erikoisalaamme on innovatiivisten menetelmien ja työkalujen kehittäminen, jotka tehostavat asiakkaidendemme projektitoiminnan tuottavuutta. Konsultointi- ja ohjelmistoratkaisujen avulla luomme läpinäkyvyyttä sidosryhmien väliseen yhteistoimintaan, vähentäen hukkaa, tukien näin asiakkaidemme menestystä.
Haemme nyt SharePoint-asiantuntijaa
Tulet työskentelemään osana monialaista asiantuntijatiimiämme kehittäen asiakaskohtaisesti toimitettavia Microsoft SharePoint Online -palveluita. Tässä roolissa vastaa asiakkaidemme sisäisen viestinnän ratkaisujen ja palvelukokonaisuuksien suunnittelusta ja toteutuksesta Microsoft 365 -ratkaisuilla. Asiantuntijamme vastaavat asiakastarpeen mukaisesta ratkaisun mukauttamisesta, joka luo raamit käyttöliittymien suunnittelulle.

Tehtäväsi sisältää intranettien paikanrakenteen suunnittelun ja toteuttamisen, toimien samalla käytännön tarpeiden määrittelyn ja M365-työkalujen käytön asiantuntijana. Keskityt erityiskäyttöliittymädesigniin, säännösten toteutukseen ja tietoturvallisuuteen, hyödyntäen laajasti teknistä osaamistasi myös asiakasrajapinnassa tapahtuvassa vuorovaikutuksessa – käyttöönotossa, opastuksessa, ylläpidossa ja tukipalveluissa.

Olet olennainen osa kehitysyksikkömme asiantuntijatiimiä, ja ymmärrät hyvin Microsoft 365 mahdollisuudet ja kustannustehokkaat ratkaisut. Osallistut osallistut opastus- ja tehtäviin, joten samoin kuin sosiaaliset taidot ovat tässä tehtävässä. palveluemme hybridimallissa ja toimipisteesi voi sijaita joko Kokkolassa tai Jyväskylässä.

Mitä toivomme sinulta:

– Näyttöä M365-toteutuksista kehittäjäjäroolissa

– Mainiota ymmärrystä M365-ekosysteemistä, AD / Entrasta, Azuresta, Microsoft SharePoint Online tai Microsoft Power Platform sekä moderni tietoturvakäytännöistä ja yleisistä infrastruktuurikomponenteista

– Järjestelmällisiä suunnittelu- ja dokumentointitaitoja

– Kyskennellä systeemisesti, ohjata priorisoida näkökulmastasi suunnitteluden työtä ja ehdottaa kehitysideoita omistajille

– Kykyä parantaa tuottavuutta M365-ekosysteemissä arvioimalla ekosysteemin kustannuksia ja hyötyjä

– Viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi.

lisäksi arvostamme:

– Kokemusta prosessiteollisuuden tuotannon toimintaympäristöstä

– Kokemusta monitoimijaympäristöstä

Onko Wideflow'ssa saat:

– Mahdollisuuden olla osa dynaamista tiimiä, on omistautunut luomaan merkityksellinen ja joka vaikuttavia ratkaisuja

– Työskennellä mielenkiintoisten ja vaihtelevien projektien parissa, kehittäen ainutlaatuisia palvelutuotteitamme.

– Kehitysmyönteisten työkulttuurin, joka tukee jatkuvaa oppimista ja ammatillista kasvua.

– Jous työskentelymahdollisuudet, mukaan lukien liukuvan työajan ja hybridi-työmallin.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille ansioluettelosi ja portfoliosi, joka luettelo osaamisesi ja intohimosi asiakaratkaisujen toteutukseen 12.5.2024 mennessä. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Kaipaatko tai haluat jutella lisää? Kevyellä menettelyllä voi olla esim. chatin kautta – tai vaihtoehtoisesti voit kilauttaa Hannulle +358 40 5535 790

Wideflow – eliminoi projektisi hukka

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Hannu Sarja, hannu.sarja@wideflow.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: