Vianor Oy

Rengasmyyjä, Vianor Jyväskylä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 02.04.2024, 12:00
  • Suljettu 29.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Rengasmyyjä, Vianor Jyväskylä

Tule työskentelemään Vianorille – haemme osaavaa ammattilaista rakentamaan menestystä kanssamme!

Etsimme rengasmyyjää työskentelemään Jyväskylään

Vianor Oy tarjoaa ensiluokkaisia rengas- ja autohuoltopalveluita niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillekin. Rengaspalvelumme kasvavat tasaista vauhtia ja autohuoltopalveluissammekin pitää kiirettä. Haemme nyt uutta tiimiläistä Jyväskylän palvelupisteeseen rengasmyyntiin.

Toimit myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä rengaspalveluiden parissa palvellen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaitamme. Päätehtäviäsi ovat raskaan kaluston rengaspalveluiden myyntitehtävät, mutta myös kevyen kaluston rengasmyynti kuuluu osaksi tehtävänkuvaasi. 

Sinulla on aiempaa kokemusta rengasalalta myyntitehtävistä, mielellään myös myynnistä yritysasiakkaille. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Työ on alan sesonkiluonteisuuden vuoksi ajoittain hektistä, joten toivomme ettei hymysi hyydy kiireenkään keskellä. Raskaan kaluston tuntemus ja englannin kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoiset tehtävät, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä!

Kiinnostuitko? Jos haluat tulla osaksi innostavaa joukkoamme ja työskennellä asiakkaidemme turvallisen ajamisen edistämiseksi, täytä sähköinen hakemuslomake ja liitä mukaan CV:si 28.4.2024 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupisteen päällikkö Antti Halinen, p. 010 401 3664 (arkisin klo 9-11 ja 14-16).

Vianor on Pohjoismaiden suurin rengas- ja autohuoltoketju sekä digitaalisten rengaspalveluiden edelläkävijä. Meillä on 175 omaa palvelupistettä ja lisäksi laaja Vianor-partnerverkosto Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tarjoamme kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme kattavan valikoiman renkaita sekä rengas- ja autohuoltopalveluja – vahvalla ammattitaidolla ja ystävällisellä otteella. Lue lisää: www.vianor.fi

Osaamisalue: