Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Sairaanhoitaja, Raision mielenterveys ja päihdeyk

  • Sijainti Raisio
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 07.05.2024, 23:59
  • 07.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, Raision mielenterveys ja päihdeyk

Sairaanhoitaja, Raision mielenterveys ja päihdeyk, Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Raisio

Raision mielenterveys- ja päihdeyksikköön kuuluvassa mielenterveyskuntoutuksen tiimissä työskentelee sairaanhoitaja, toimintaterapeutti ja lähihoitajia. Lisäksi työyhteisöömme kuuluvat Raision mielenterveys- ja päihdeyksikön sairaanhoitajat, lähihoitajat, psykologit, psykiatrian erikoislääkäri, päihdealaan perehtynyt lääkäri, toimistosihteeri ja osastonhoitaja. Myös Naantalin mielenterveys- ja päihdetiimin ammattilaiset ovat osa työyhteisöämme.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluvat mm. itsenäiset hoitajavastaanotot, kotikäynnit, verkostoyhteistyö, lääkehoidon toteutus ja seuranta, moniammatillisessa tiimissä toimiminen sekä ryhmätoimintojen toteuttaminen ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Mielenterveys- ja päihdepalveluissa järjestetään kaikille hoitotyötä tekeville tarpeenmukaisia koulutuksia. Saat meiltä kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen.
 
Mielenkuntoutustiimin toimintaa ollaan lähiaikoina laajentamassa myös Naantaliin, joten pääset mukaan kehittämään monipuolisesti uutta toimintamallia yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Työ voi sisältää liikkumista eri yksiköiden välillä, joten ajokortti on tarpeellinen.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta ryhmien ohjaamisesta, aiempaa kokemusta mielenterveys- ja päihdehoitotyöstä, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Palkkaus:Kiinteä palkka, SOTE-sopimus
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Niina Viitala, osastonhoitaja
niina.viitala@varha.fi / p. 044 797 2302

Tiina Nurmela
päihde- ja mielenterveyspalveluiden päällikkö
tiina.nurmela@varha.fi / p. 044 585 3620

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Yhteystiedot:Viitala, Niina, niina.viitala@varha.fi, 0447972302
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: