Vantaan kaupunki

Tiedonhallinnan koordinaattori, vuorotteluvapaan sijaisuus, kaupunkiympäristön toimialalle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 04.04.2024, 13:00
  • Suljettu 25.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tiedonhallinnan koordinaattori, vuorotteluvapaan sijaisuus, kaupunkiympäristön toimialalle

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Yhteiset palvelut
Talous- ja hallintopalvelut

Kielotie 28, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.06.2024 – 10.09.2024

Haemme vuorotteluvapaan sijaisuuteen tiedonhallinnan koordinaattoria ajalle 3.6.-10.9.2024. 

Tehtäväsi liittyvät toimialan maaomaisuuden hallinnan sopimusarkiston jatkokäytön organisointiin. Laadit sopimusarkistolle arkistosiirto- ja digitointisuunnitelman, joka täyttää julkiselle asiakirjahallinnolle asetetut vaatimukset sekä huomioi kaupunkiympäristön toimialan tietopalvelutarpeet. Suunnitelma laaditaan yhteistyössä kaupunginarkiston ja kaupunkiympäristön toimialan asiantuntijoiden kanssa. Työhön sisältyy myös arkistosiirron ja digitoinnin valmistelutehtäviä sekä mahdollisesti kaupunkiympäristön asiantuntijoiden työtä tukevia tietopalvelutehtäviä. 

Tiedonhallinnan koordinaattorilta odotamme itsenäistä työotetta ja koordinointitaitoja. Kykenet pitämään langat käsissäsi ja hallitsemaan aikatauluja, mutta sinulta sujuu myös yhteistyö eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Asiakirjahallinnon perusperiaatteet ovat sinulle jo tuttuja joko aiemman työkokemuksen tai opintojen kautta. Tehtävä sopii mainiosti vastavalmistuneelle tai jo hieman tiedonhallinnan alan työkokemusta hankkineelle. 

Työskentelet osana kaupunkiympäristön toimialan talous- ja hallintopalveluita, joka tuottaa hallinnon, talouden ja viestinnän tukipalveluita koko toimialalle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja olla mukana viemässä toimialan asiakirjahallintoa kohti digitaalista tulevaisuutta yhdessä asiantuntevan ja rennon rohkean työyhteisön kanssa. 

Kaupunkiympäristön toimialalla työskentelee yhteensä noin 650 eri alojen osaajaa. Luomme edellytyksiä sujuvalle ja kestävälle kaupungille, jossa on hyvä elää, tehdä töitä ja yrittää. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisuudelle laissa säädetyt ehdot: 

Sijaisen pitää olla työttömänä työnhakijana TE-toimistossa ennen vuorotteluvapaan alkamista. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työtön vähintään 90 päivää edeltävän 14 kuukauden aikana. 

Sijaiseksi voidaan palkata myös sellainen alle 30-vuotias henkilö, jonka tutkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. 

Edelleen sijaiseksi voidaan palkata alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias työnhakija. Sen sijaan päätoimista opiskelijaa tai yrittäjää ei voi palkata sijaiseksi.

Luemme eduksi: – Asiakirjahallinnon toimintatapojen tuntemuksen joko opintojen tai aiemman työkokemuksen kautta – Hyvät tietotekniset taidot (O365-ohjelmat, asianhallintajärjestelmät)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2 755,60
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Hallintoasiantuntija Katariina Nummi, 

puh. 040 571 0688 katariina.nummi@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: