Vantaan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja, Itä-Hakkilan koulu

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 12.04.2024, 13:00
  • Suljettu 26.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koulunkäynninohjaaja, Itä-Hakkilan koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Itä-Hakkilan koulu

Koulutie 8, 01260 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2024 – 

Oletko 1-4-luokkalaisten kanssa toimimisesta innostuva ammattilainen? Oletko vahva vastuunkantaja ja olet sisäistänyt yhteistyön edut? Onko myös erityisoppilaiden ja  valmistavasta opetuksesta tulleiden oppilaiden kanssa työskentely sinulle luontevaa? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme opetus- ja kasvatusalan ammattilainen.

Etsimme joukkoomme koulunkäynninohjaajaa, jonka työtehtäviin kuuluu oppilaiden ohjaaminen koulupäivän aikana oppitunneilla ja välitunneilla, erilaisissa siirtymätilanteissa ja tarvittaessa koulupäivän jälkeen sekä mahdollisesta oppilaan lääkehoidosta huolehtiminen oppilaalle tehdyn henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Koulunkäynninohjaaja osallistuu omalta osaltaan välituntivalvontoihin. Lisäksi hän pitää läksykerhoa ja järjestää muuta ohjattua toimintaa ja valvontaa oppilaille välituntisin ja koulupäivän jälkeen. Koulunkäynninohjaaja työskentelee myös iltapäivätoiminnassa tehtävänään oppilaiden tukeminen. Lisäksi koulunkäynninohjaaja tekee muita työnantajan määrittämiä tehtäviä työaikansa puitteissa.  

Koulunkäynninohjaaja on Vantaan kaupungin työntekijä. Koulujen loma-aikoina hän työskentelee vammaisten lasten lomatoiminnassa kaupunkitasoisissa ryhmissä. Heinäkuu on pääsääntöisesti vuosilomakuukausi. Palkkaus on KVTES:n mukainen ja työaika on 38h15min/vko. Työ alkaa 1.8.24 lomatoiminnassa.

Itä-Hakkilan koulu on vuosiluokilla 1 – 4 perusopetusta ja valmistavaa opetusta antava lähikoulu. Alue on rauhallista, metsäistä pientaloaluetta. Metsälenkille pääsee koulun lähistöltä. Itä-Hakkilan koulussa on n. 430 oppilasta sekä 30 opettajaa ja 7 koulunkäyntiavustajaa. Luokkia yhdellä luokka-asteella on 5-6. Meillä toimii kaksi kaupunkitasoista valmistavan opetuksen ryhmää.

Itä-Hakkilan koulun toiminta-ajatus on kehittää oppilaan elämänhallintavalmiuksia tukemalla hänen kasvuaan ja oppimistaan yhteistyössä oppilaan huoltajien kanssa. Laadukas perusopetus on meille tärkeää. Tavoitteenamme on, että oppilas saa riittävät tiedot ja taidot pärjätäkseen tulevaisuuden yhteiskunnassa. Toteutamme monia tärkeitä esim. hyvinvointiin ja osallisuuteen liittyviä asioita yhdessä. Aktiivinen oppilaskunnan hallitus järjestää tempauksia koko koululle, eko-oppilaat huolehtivat ympäristön hyvinvointiin liittyvistä asioista ja guru-oppilaiden johdolla pysymme tvt-taitojen aallonharjalla. Meille on myönnetty Vihreä Lippu ensimmäisenä suomenkielisenä alakouluna Vantaalla. Välituntitoiminta ja -välinelainaamo luovat mielekästä toimintaa välitunneille. Koulukoirat ja lukumummot vierailevat koulussamme.

Henkilökuntamme kokee työskentelyilmapiirin hyväksi. Työkavereita kunnioitetaan, apua kysytään ja annetaan. Asioista uskalletaan olla myös eri mieltä ja niistä keskustellaan rakentavasti. Olemme päässeet mukaan  ProKoulu-prosessiin ja arvopohjaksi on muodostunut turvallisuus, yhteisöllisyys ja kunnioitus. Meillä tehdään töitä ja otetaan vastuuta unohtamatta kuitenkaan huumoria. Kehitämme kouluamme jatkuvasti jaetun johtajuuden hengessä tavoitteenamme vahvistaa joustavia opetusjärjestelyitä.

Toivomme löytävämme joukkoomme koulunkäynninohjaajan, jolla on osaamista ja halua kehittää kouluamme oppimista ja hyvinvointia, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta edistävässä hengessä yhdessä muun työyhteisön kanssa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta erityisesti kieli- ja kulttuuritietoisuuden alueella sekä taitoa ja tahtoa toimia monenlaisten asioiden ja oppilaiden parissa. Edellytämme myönteistä suhtautumista muuttuviin kouluarjen tilanteisiin ja arvostamme monipuolista kielitaitoa ja kokemusta koulunkäynnin ohjaajan työstä 1-4-luokkalaisten parissa.

   
Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana. Kutsumme haastatteluun sähköpostitse.  

Tutustu Itä-Hakkilan kouluun tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja tai muu vastaava ammatillinen tutkinto 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

rehtori

Jokila Minna

040 480 9378

minna.jokila@vantaa.fi

Tavoitettavissa pääsääntöisesti arkisin klo 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: