Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Terveyskeskuslääkäri Hakunilan terveysasemalle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 19.02.2024, 12:00
  • Suljettu 23.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Terveyskeskuslääkäri Hakunilan terveysasemalle

Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Terveysasemapalvelut
Länsimäen terveysasema
Laukkarinne 4 , 01200 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Hakunilan terveysasemalle haetaan terveyskeskuslääkäriä. Hakunilan terveysasemalla sinua odottaa toimiva, kehittyvä ja innostava työyhteisö. Terveysasemalla on 9 terveyskeskuslääkärin virkaa ja lääkäritilanne on hyvä. Johtuen koulutusvirkavapaasta tarvitsemme kuitenkin jatkossa lisää sitoutuneita ja motivoituneita lääkäreitä.  Hoitajien toimet ovat pääosin täytetyt. Työtä tehdään vahvasti yhteisvastuullisesti ja moniammatillisesti.  Työ sisältää vastaanottotyön lisäksi kiirevastaanottoa virka-aikana sekä sektorityötä. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään joustavasti toimivaa ja työntekijäystävällistä  ilmapiiriä.

Toimimme myös opetusterveyskeskuksena. Panostamme perehdytykseen, jatkokoulutukseen ja työhyvinvointiin.  Apua ja konsultaatiotukea saa aina, ja koulutusvaiheen lääkäreille järjestetään ohjausta viikoittain. Lisäksi hyvinvointialueellamme on koordinoidusti järjestetty laadukkaat viikoittaiset koulutuskokoukset. Julkisen liikenteen yhteydet Hakunilaan ovat hyvät. 

Arvostamme työkokemusta terveysasemalla, potilasystävällistä työotetta, yhteistyötaitoja tiimissä sekä kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi eduksi katsotaan yleislääketieteen erikoislääkärin koulutusta ja yleislääketieteen erikoistumista. Työsuhdetta on myös mahdollista jatkaa määräaikaisena, sillä meillä on paljon lääkäreitä myös jatko-opinnoissa. Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 29.04.2024 tai sopimuksen mukaan –

Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde

Kelpoisuusvaatimus: Terveyskeskuslääkäri (Suomessa laillistettu lääkäri)

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtäväkohtainen palkka: Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Lääkärien virka- ja työehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

vs. ylilääkäri Hakunilan ja Länsimäen terveysasemat
Baig, Fatimah

0401942081 fatimah.baig@vakehyva.fi

Tehtäväaluepäällikkö Virve Ristolainen virve.ristolainen@vakehyva.fi 0401936615

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: