Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Sosiaaliohjaaja, lasten ja nuorten vastaanottotoiminta

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 25.03.2024, 12:00
  • Suljettu 26.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaaliohjaaja, lasten ja nuorten vastaanottotoiminta

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheiden erityispalvelut
Lasten ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikkö, osasto Terhola
Tammirinteentie 2, 01760 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Haemme innostunutta sosiaaliohjaajaa mielenkiintoiseen työhön Lasten ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikköön, osasto Terholaan, vakituiseen tehtävään alkaen 6.5.2024 tai sopimuksen mukaan!

Sosiaaliohjaajana toimit lastensuojelulaitoksessa, vastaanotto-osastolla kriisi- ja arviointityössä osana moniammatillista tiimiä. Työsi sosiaaliohjaajana on arvioida osastolle sijoitettujen lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tilannetta ja kotiinpaluun edellytyksiä sekä tukea, kannustaa ja huolehtia asiakkaiden perushoidosta ja huolenpidosta. Teemme tiivistä yhteistyötä perheen, lapsen ja nuoren läheisverkoston sekä eri toimijoiden kanssa. Työ on mielenkiintoista, vaihtelevaa ja tarjoaa päivittäin oppimista.

Työ vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, taitoa dokumentoida sekä organisointikykyä. Työssä korostuu havainnointi- ja puheeksiottotaidot sekä kyky ja rohkeus tehdä päätöksiä niin yhdessä kollegan kanssa kuin itsenäisestikin.

Työ on jaksotyötä ja sitä tehdään 3-vuorotyönä.

Luemme eduksesi kokemuksen ja koulutuksen lastensuojelusta sekä lasten ja nuorten sekä heidän perheiden kanssa työskentelystä. Arvostamme Lääkehoitokoulutusta (Love LOP) ja Hygieniapassia. Ajokortti ja ajotaito luetaan eduksi, sillä asiakkaiden kanssa liikutaan osaston ulkopuolella. Toivomme työntekijältä intoa lastensuojelutyön tekemiseen, kannustavaa työtapaa sekä hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja.

Vakituiseen työsuhteeseen kelpoisuusehtona on sote-alan amk-tason tutkinto. Pitkäaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen voimme palkata myös muita sote-alan tutkinnoilla olevia tai alan loppuvaiheen opiskelijoita.

Lasten ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikössä on yhteensä neljä ympärivuorokautista vastaanotto-osastoa ja vastaanottoperheyksikkö. Terholan osastolla työskentelee yhdeksän (9) sosiaaliohjaajaa, joiden arviointityötä tukevat sairaanhoitaja ja toimintaterapeutti. Osaston lähiesihenkilönä toimii yksikön vastaava ohjaaja. 

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan hakijan löytyessä. Laitathan siis hakemuksesi pian tulemaan!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit

Meillä on käytössä 1.3.-30.9.24 sitoutumislisä 100 e/kk, joka maksetaan peruspalkan lisäksi.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 06.05.2024 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Jaksotyö (3-vuorotyö)
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta
Tehtäväkohtainen palkka: 2900 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Yksikön vastaava ohjaaja Tarja Pakkala
040 5134855 (tavoitettavissa ma-pe klo 8-16)
tarja.pakkala@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät

Osaamisalue: